Catalunya Diari

El preu de la llum baixarà aquest dimarts, però es mantindrà en 127,36 euros per MWh

La franja més cara serà de vuit a nou del vespre, amb un import de 153,45 euros per MWh

El preu de la llum frena l'escalada, però es mantindrà aquest dimarts en 127,36 euros per MWh, segons les últimes dades publicades aquest dilluns per l'Operador del Mercat Ibèric de l'Electricitat (OMIE).

La franja més cara per fer servir els electrodomèstics serà de vuit a nou del vespre, amb un preu de 153,45 euros per MWh. El període més barat serà de quatre a cinc de la matinada, amb un import de 105,10 euros per MWh.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La dada d'aquest dimarts serà la xifra més baixa de l'última setmana, per sota del màxim històric de 140,23 euros per MWh assolit el dijous passat.

El preu mitjà de la llum d'aquest dimarts suposarà un descens del 2,42%

El preu mitjà de la llum d'aquest dimarts suposarà un descens del 2,42% respecte al mateix dia de la setmana passada (130,53 euros), però pràcticament triplicarà l'import registrat en les mateixes dates de l'any passat (39,53 euros). Tot i això, l'estiu de 2020 els preus van reduir-se notablement per la caiguda de la demanda provocada per la pandèmia.

Uns preus històrics

La setmana passada el preu de la llum a l'Estat va registrar un nou rècord històric i es va enfilar als 124,45 euros/MWh, segons les dades publicades per l'Operador del Mercat Ibèric de l'Electricitat (OMIE).

La franja horària més cara per utilitzar electrodomèstics va ser de les deu a les onze del matí, quan el MWh va tenir un import de 132,92 euros. La més barata va ser de tres a cinc de la matinada, quan el preu de l'electricitat es va situar en els 112,31 euros per MWh.


Comentaris

envia el comentari