Catalunya Diari

La insòlita reacció de Torra quan Sánchez no li despenja el telèfon: «Quins collons!»

L’escena demostra la falta d’enteniment entre els dos presidents
Seqüència del programa «30 minuts» de TV3
Seqüència del programa «30 minuts» de TV3 | Twitter (@30minuts)

Després d’una setmana de protestes i violents aldarulls per la sentència del procés, el programa «30 minuts» de TV3 ha emès una escena que demostra el grau de ruptura i la falta d’enteniment que hi ha entre Pedro Sánchez i Quim Torra.

 

En un moment del programa es veu com l’equip de Torra intenta posar-se en contacte amb Sánchez, sense èxit. «Quins collons!» ha sigut la reacció del president de la Generalitat en adonar-se que Sánchez no li despenjava el telèfon.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

La notícia la traslladava Pere Cardús, assessor de Torra: «No s’hi posen, de moment. Si al llarg del dia poden parlar ja ens ho diran». Davant aquestes paraules el president responia sorprès: «No s’hi posen? És increïble. Quins collons!»

 

 

Hi ha hagut més desacords al llarg de la setmana

El moment s’ha produït en un cap de setmana ple de mútues acusacions i retrets creuats per la situació que està vivint Catalunya. Dissabte, Torra va dur a terme el primer intent d’establir contacte amb el president del Govern en funcions. L’intent va resultar fallit i com a resposta va obtenir un comunicat en el qual es condicionava qualsevol contacte amb el cap de l'Executiu català a què “condemni rotundament la violència”.

 

A més, el Govern també exigia un reconeixement de la tasca de la Policia Nacional i els Mossos i mostres de solidaritat cap als agents ferits. La contesta de Torra no es va fer esperar: “No m'ha de donar lliçons de condemnar i lluitar contra la violència”.

 

La situació es va tornar a repetir el diumenge amb un resultat igual, circumstància que va portar a Torra a acusar a Sánchez d’«irresponsable» i de deixar de costat les seves tasques per no atendre els seus requeriments.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari