Catalunya Diari

La cantant Rosalía ja té la seva sardana

Els èxits de la catalana són tan importants que Cobla Contemporània no ha pogut evitar versionar els seus millors temes

Rosalia Vila Tobella, la catalana que més sap de bitllets de cent.
Les cançons de Rosalía han estat versionades com sardanes | Catalunya Diari

Rosalía no deixa de ser protagonista. Si no és pels seus èxits, és per haver guanyat cinc Grammys Llatins en una nit, pels seus missatges a través de Twitter o senzillament pot arribar a ser viral per l’habitació en la qual es troba. Ara, la catalana pot observar com la seva terra li fa un homenatge d’allò més peculiar.

Arriba el fenòmen 'SardaRosalía'

Si bé els Castellers de Vilafranca ja van versionar ‘Millonària’ i la van transformar en l’himne ‘No tenim por’, ara és el torn d’una altra versió. Es tracta de la Cobla Contemporània, que han decidit transformar els millors èxits de la catalana en una sardana. Així ho han mostrat a través de Twitter, on s’ha compatit un vídeo d’un grup de persones ballant al ritme –que no lletra- de la coneguda cançó de la cantant. Es troben a la plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i al vídeo es pot veure als participants en la típica posició de ball de la sardana.

La ‘SardaRosalía’ va arribar de la mà de Cobla Contemporània fa just un mes. La cançó sencera barreja tres dels temes més escoltats de la del Baix Llobregat: ‘Malamente’, ‘Yo x ti, tu x mi’ i ‘Millonària’. Combinant-lo amb el ritme del típic ball català, el cert és que no deixa de ser un èxit més.  

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari