Catalunya Diari

Salut podrà informar els centres educatius quins alumnes i professors estan vacunats

El Govern destina prop de 43 MEUR a mantenir el personal de reforç per la covid-19 en escoles i instituts

El Govern ha aprovat aquest dimarts la modificació del Decret llei de mesures extraordinàries de caràcter social en centres educatius perquè el Departament de Salut pugui comunicar a les direccions les dades de vacunació de la covid-19 de l'alumnat i de tot el personal, també de l'extern que està en contacte amb els estudiants en l'entorn.

D'altra banda, el Govern ha aprovat destinar prop de 43 milions d'euros (MEUR) a mantenir el personal de reforç per la covid-19 als centres educatius.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'anterior decret llei, del novembre passat, preveia la comunicació de dades de Salut als centres per informar dels casos de la covid-19 i ara s'ha ampliat amb les dades de la vacunació.

Pla obert de la quarantena d'alumnes de primer curs del nou INEFC Pirineus, a l'exterior del Centre Cultural Les Monges de la Seu d'Urgell, on duen a terme les classes teòriques
Aprovada la modificació del Decret llei perquè Salut comuniqui als centres les dades de vacunació d'alumnes i personal | LleidaDiari.cat

 

Els centres coneguin l'estat vacunal d'alumnes i professors

La mesura ha de permetre que els centres coneguin l'estat vacunal d'alumnes i professors de cara a les quarantenes que s'hagin de fer en un grup, que afectaran les persones que hagin estat en contacte estret d'un positiu i no estiguin vacunades o no hagin passat la covid-19 en els darrers sis mesos.

El Govern ha aprovat destinar, a través del Departament d'Educació, un total de 42.879.672 euros en matèria de personal per al curs actual, que suposa prorrogar el programa temporal de mesures extraordinàries del curs passat als centres educatius en el marc de la pandèmia de la covid. Així, el Govern ha autoritzat un augment de crèdits, en el pressupost del 2020, prorrogat pel 2021, que afecten diferents conceptes pressupostaris del capítol 1 del Departament d'Educació.


Comentaris

envia el comentari