Catalunya Diari

Saúl Craviotto és víctima d'una innocentada en un programa de televisió

TVE d'enguany va destinar les aportacions solidàries dels espectadors a ajudar a nens amb discapacitat i amb risc d'exclusió social

El palista olímpic lleidatà, Saúl Craviotto, va ser víctima d'una innocentada que va organitzar TVE amb motiu del dia dels Sants Innocents, el passat 28 de desembre. Com ja és tradició, aquest mitjà de comunicació grava un programa especial en què els protagonistes són famosos víctimes de les peculiars bromes que es preparen per a aquest dia. En aquesta ocasió, una d'aquestes 'víctimes' va ser Craviotto que, malgrat la innocentada, va demostrar que aguanta els moments de tensió i, si més no, d'incredulitat.

 

Tal com es va poder veure a la gala, Craviotto va ser un comentarista convidat a un fals programa de televisió. L'esportista lleidatà havia de comentar una competició de piragüisme entre dos localitats de Madrid, les quals, segons es va poder veure a les imatges, no tenien massa bona relació. Durant l'emissió del programa, Craviotto va ser testimoni d'autèntiques sortides de to dels participants de la falsa cursa de piragüisme. Però per si això no fos suficient, el presentador del programa va marxar un moment al servei i va fingir que no podia sortir i que, per tant, havia de ser Craviotto l'encarregat de seguir amb l'emissió del programa.

 

Finalment, davant la sorpresa del lleidatà per la surrealista situació, el presentador va poder sortir del servei, però per a dir-li a Craviotto que tot havia estat una innocentada. Cal destacar que la gala de TVE d'enguany va destinar les aportacions solidàries dels espectadors a ajudar a nens amb discapacitat i amb risc d'exclusió social. A banda de a Saúl Craviotto, el programa també va convidar a altres personatges com la cantant Ana Guerra.

 

Un personatge cada vegada més conegut i estimat

Saul Craviotto, a més de ser una figura esportiva reconeguda internacionalment després de guanyar importants medalles, cada vegada és més popular al país gràcies a la seva participació en programes com a Masterchef Celebrity, el qual va guanya. També ha estat la imatge d'una colònia de la coneguda marca Adolfo Domínguez. Sens dubte, el seu carisma i bon caràcter han fet que captives a la majoria del públic del país. Comentaris

envia el comentari