Catalunya Diari

Vídeo espectacular d’una serp menjant-se un peix de grans dimensions als EUA

Els fets van tenir lloc a l’estat de Carolina del Nord i l’escena va durar molta estona. El rèptil va cruspir-se un peix bagra que estava mort a sobre d’un moll

Imatge d'un exemplar de culebra d'aigua marró
Imatge d'un exemplar de culebra d'aigua marró | Arxiu

Imatge increïble la que es va veure aquest dimarts passat a Carolina del Nord, als Estats Units, on una serp d’aigua marró es va menjar un peix d’enormes dimensions, fet que és força estrany de veure. En concret, el rèptil es va cruspir un exemplar de bagra, espècie caracteritzada pels seus llargs bigotis, que estava mort al damunt d’un moll.

En el vídeo es pot veure perfectament com la serp aconsegueix obrir al màxim la seva mandíbula fins a encabir la part més gruixuda del peix mort, que se’l va cruspir molt a poc a poc.  «Definitivament, no és una cosa que es pugui veure cada dia», va explicar en un diari local John Carney, autor de les imatges que podem veure a continuació:

Les espines no són un problema per a la serp

La bagra es caracteritza per ser un peix que pot arribar a fer grans dimensions i per les seves nombroses i afilades espines de les seves aletes. No obstant, això no és va ser un impediment per a la serp que se’l va menjar, ja que, tot i que aquestes es clavin al teixit intern del rèptil, l’animal les pot digerir sense cap mena de problema ni danys. 

En aquest sentit, tot i l’espectacularitat del vídeo que mostra una escena difícil de veure en directe, el cert és que les bagres formen part de la dieta comuna de les culebres de riu marró, espècie no verinosa, però normalment les serps acaben menjant exemplars que són clarament més fàcils de digerir pel que fa a les mides. Per aquesta raó, es considera excepcional veure a una serp cruspint-se a una bagra clarament més gruixuda que el seu cos. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari