Catalunya Diari

La ciutat lleidatana que també es queda amb un dels quarts premis de la Grossa

Barcelona ha estat una altra de les ciutats premiades amb el quart premi de la Grossa

Dues files de boles en un sorteig de la Grossa de Cap d'Any
Aquest 31 de desembre s'ha celebrat el sorteig de la Grossa de Cap d'Any | Cedida

Els quarts premis de la Grossa de Cap d'Any són el 20864 i el 20805 i han anat a parar a Barcelona i a Solsona. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Grossa de Cap d'Any va sortir al carrer amb una tirada de 50 MEUR

La vuitena edició del sorteig repetirà l'estructura de premis de l'any passat, amb un total de vuit. El primer rebrà 200.000 euros per bitllet, el segon 65.000 euros, el tercer 30.000, hi haurà dos quarts de 10.000 euros i tres cinquens de 5.000. A més, hi haurà altres premis secundaris que fan que més de 850.000 bitllets puguin obtenir algun premi. La Grossa de Cap d'Any va sortir al carrer amb una tirada de 50 MEUR -45 MEUR en paper i 5 MEUR més en format virtual- amb una emissió de 100.000 números a 10 euros el bitllet. A banda dels premis principals, es mantenen els premis a les terminacions dels vuit números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres coincidents), així com els números anterior i posterior a cada un.

També es reintegraran tots els bitllets acabats en l'última xifra del primer premi. Els premiats amb fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un màxim de 48 hores. En els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros i, a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador en el web i, en cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya. Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 31 de març de 2021 a la seu de Loteries de Catalunya. Per fer efectiu el cobrament, s'haurà de presentar el bitllet original de La Grossa de Cap d'Any.


Comentaris

envia el comentari