Catalunya Diari

Els supermercats de Tarragona es queden 'buits' per l'alerta del coronavirus

Aquest dimarts s'han confirmat els primers casos en aquesta demarcació

Les estanteries del Mercadona del Port Halley de Vila-seca, buides.
Buiden el Mercadona de Port Halley | cedida

El coronavirus ha tocat la porta de la demarcació de Tarragona aquest dimarts, 10 de març, amb la confirmació de quatre positius a la regió tarragonina. En concret, els infectats per covid-19 han estat una dona de 79 anys i la seva filla de 45, de Cambrils, que s'haurien contagiat a Bèlgica, i dos casos més de veïns de Salou, una dona de 60 i el seu marit de 54, contagiats amb relació a un cas de Vitòria. 

Les afectacions confirmades  han portat als veïns i veïnes dels municipis de la demarcació de Tarragona a sortir al carrer i anar fins als supermercats més pròxims, per començar a comprar, desesperadament, i omplir les llars de tots tipus de producte, deixant molts prestatges buits i amb escassos productes, com el Mercadona de Port Halley o el de Cambrils, així com el les Gavarres a Tarragona.

El pànic a l'epidèmia del coronavirus i espantats enfront d'un possible confinament, sense poder sortir de casa, com ha passat a Itàlia, tenir el rebost ple i, així, evitar el contacte amb l'exterior per no contagiar-se. Referent a aquest fet, ja s'han començat a anul·lar diversos actes a la demarcació i els esdeveniments esportius seran a porta tancada.

Els prestatges del Mercadona de Vilafortuny, buides
El Mercadona de Vilafortuny, buit | TarragonaDigital

Les estanteries de carn del Mercadona de Vilafortuny
El Mercadona de Vilafortuny, avui | TarragonaDigital


Comentaris

envia el comentari