Catalunya Diari

Més de 3,1 milions per reparar els desperfectes causats en els aldarulls de Barcelona

Es van veure afectats arbres, jardineres, contenidors, paviment, enllumenat públic, clavegueram, semàfors, parquímetres, marquesines, metro i vehicles
Serveis de neteja després dels aldarulls a Barcelona
Serveis de neteja després dels aldarulls a Barcelona | Ajuntament de Barcelona

 

Cost milionari per l’Ajuntament de Barcelona. Els aldarulls produïts a la ciutat comtal després de la sentència del procés han suposat tot un seguit de despeses que sumen un total de 3.121.664 euros.

 

 

Cost milionari pels desperfectes a Barcelona

Aquest dimecres 23 d’octubre, l’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme la quantificació de totes les destrosses produïdes al mobiliari urbà de la ciutat durant la setmana passada arran de publicar-se oficialment la sentència contra els líders independentistes acusats majoritàriament de sedició per l’1-O. Per una banda, es van destrossar o cremar un total de 1582 contenidors, bujols i papereres. Segons l’informe municipal, a més, es van cremar 12 arbres i 45 més en van resultar afectats parcialment.

 

Durant els aldarulls també es van danyar 6.400 metres quadrats de paviment i es van registrar 299 incidències a les instal·lacions del metro. A més, han hagut de reubicar, reparar i plantar 290 jardineres. També s’han vist afectats diversos semàfors, parquímetres, estacions de Bicing, marquesines d’autobusos, sis vehicles dels Bombers i dos de la Guàrdia Urbana., juntament amb l’enllumenat, en concret es van malmetre dues línies de llum, tres quadres elèctrics i cinc fanals i set obres de clavegueram.

 

En total, l’Ajuntament de Barcelona ha mobilitzat centenars d’equips i personal dels serveis de neteja de la ciutat. Entre el 14 i el 17 d’octubre, al matí van treballar 40 equips o 100 persones i a la nit, 130 equips i 175 persones. Mentre que en el període entre el 18 i el 20 d’octubre, durant el dia es van activar 60 equips i 140 persones, i a la nit, 150 equips i 210 persones.

 

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari