Catalunya Diari

Torra demana per carta a Sánchez que no aixequi el confinament total

El president adjunta una llista de persones de la ciència i investigació que demanen mantenir aquestes mesures
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra
El president adjunta una llista de persones de la ciència i investigació que demanen mantenir aquestes mesures | LleidaDiari.cat

El president del Govern, Quim Torra, ha enviat una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en què li insisteix que no aixequi el confinament total a Catalunya a partir de dimarts i li reclama els informes sanitaris i epidemiològics de què disposa per prendre aquesta decisió.

 

El cap de la Generalitat argumenta que relaxar el confinament «provocarà un augment de contagis i la situació de col·lapse al sistema sanitari de Catalunya», segons els informes de què disposa. Torra adjunta a la missiva una llista de persones «representatives» del sector de la ciència i la investigació que donen suport a la proposta del Govern.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Li reclama els informes sanitaris i epidemiològics

El president del Govern, Quim Torra, ha enviat una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en què li insisteix que no aixequi el confinament total a Catalunya a partir de dimarts i li reclama els informes sanitaris i epidemiològics de què disposa per prendre aquesta decisió. El cap de la Generalitat argumenta que relaxar el confinament «provocarà un augment de contagis i la situació de col·lapse al sistema sanitari de Catalunya», segons els informes de què disposa.

 

Torra adjunta a la missiva una llista de persones «representatives» del sector de la ciència i la investigació que donen suport a la proposta del Govern. Se sumen al suport a les mesures que exigeix la Generalitat els experts del Departament de Salut, el comitè d'experts que assessora el Govern, «la pràctica totalitat» dels hospitals catalans, col·legis professionals i associacions representatives del sector sanitari.Comentaris

envia el comentari