Catalunya Diari

Un treballador de La Sexta guanya el ‘Gordo’ de la loteria de Nadal

Encarregat de posicionar les notícies de la web de la cadena, el seu oncle ha repartit el premi amb la família

Antonio, el SEO de La Sexta que ha guanyat el 'Gordo' del sorteig de Nadal del 22 de desembre de 2019
Antonio, el SEO de La Sexta que ha guanyat el 'Gordo' del sorteig de Nadal | La Sexta

El sorteig de Nadal ha repartit molts milions i ha deixat tota mena d’anècdotes, com el ‘Gordo’ matiner, ja que va sortir pocs minuts després de començar, el possible ‘tongo’, comentaris a les xarxes socials o la reportera de ‘La mañana de la 1’ que ha avisat que no aniria a treballar aquest dilluns. En una situació semblant a aquesta darrera s’ha trobat un treballador de La Sexta, en concret, a Antonio, un dels SEO que s’encarrega de posicionar les notícies de la web de la cadena.

L'oncle de l'Antonio reparteix el premi

Així, Antonio estava treballant quan ha rebut un missatge que l’ha sorprès molt i ho ha explicat als seus companys de cadena: «El meu oncle ha estat qui ho ha explicat al grup de WhatsApp». I és que l’home ha repartit el premi amb tota la família, provocant molta emoció entre els seus membres. En preguntar-li què farà ara amb els diners que rebrà, Antonio ha confessat: «ara estic treballant, se suposa que estic posicionant les notícies de la Sexta.com, després no ho sé».

A més a més, Antonio no ha dubtat en trucar a la seva mare per donar-li la gran notícia, demanant-li que ho comprovés,  i l’equip de la Sexta ha gravat la seva reacció per després compartir-la amb tothom i, fins i tot, el jove ha parlat al plató de ‘Liarla Pardo’, on ha dedicat unes paraules d’agraïment al seu oncle: «Moltes gràcies, és una meravella el que has fet. Hem de celebrar-ho i ho farem aviat a Alcoy, tal com es mereix».

I és que com Antonio i la seva família, el número 26.590 del ‘Gordo’ ha quedat repartit entre moltes altres a tot arreu del territori, concentrant-se a les províncies de Tarragona, Barcelona, Alacant, Múrcia, Sevilla i Madrid, amb premis de 324.000 euros després que Hisenda es quedi la seva part. Aquest any, el sorteig de Nadal ha repartit 2.380 milions d’euros en premis i es podran cobrar els dècims premiats fins al 23 de març del 2020.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari