Catalunya Diari

Triomfa a les xarxes el vídeo del saqueig del Decathlon de Barcelona amb música de Verano Azul

Segons alguns usuaris, un dels assaltants hauria posat a la venda la bicicleta furtada

Joves assaltant una botiga Decathlon a Barcelona.
Una dotzena de joves assalta un establiment Decathlon a Barcelona. | Xarxes socials

Una dotzena de persones van ser detingudes durant la nit d’aquest divendres per cremar diversos contenidors i robar en una botiga Decathlon al centre de Barcelona. Els fets van tenir lloc a les 21.00 hores, després de la manifestació a la plaça Sant Jaume en contra de les mesures decretades pel Govern per minimitzar l’impacte de la Covid-19.

Part dels manifestants –als quals s’hi va afegir un grup de joves que no va participar en la manifestació- s’han desplaçat fins a l’establiment Decathlon ubicat al carrer Canuda. Un d’ells ha colpejat la porta de la botiga fins a trencar el vidre. Poc després, els assaltants s’han endut bicicletes i patinets elèctrics.

Els fets han estat gravats per un veí del barri Gòtic de Barcelona, qui ha compartit les imatges a les xarxes socials. Com era d’esperar, centenars d’usuaris han mostrat la seva indignació pels fets vandàlics.

El muntatge del robatori que triomfa a les xarxes

No obstant això, n’hi ha d’altres que han volgut prendre’s aquests fets amb humor, amb un curiós muntatge que ja triomfa a les xarxes socials.

Un usuari anomenat ‘Memes Zamora’ ha afegit la cançó de la mítica sèrie ‘Verano Azul’ a les imatges. «El vídeo del Decathlon de Barcelona millora molt amb la música de Verano Azul», assegura. El missatge viral ja porta gairebé 3.000 retweets i més de 7.400 «m’agrada». Aquestes són algunes de les respostes més originals.

Segons asseguren diversos usuaris, un dels assaltants hauria posat a la venda la bicicleta furtada.

Un altre usuari reprodueix el vídeo a la inversa i afegeix: «Després tot va ser tornat, fi de la història».

En aquest muntatge sona la mítica cançó 'Bycicle Race' de Queen.


Comentaris

envia el comentari