Catalunya Diari

El TSJC autoritza mantenir una setmana més les reunions de màxim 10 persones

La nova resolució entra en vigor aquest divendres

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha autoritzat aquest dijous mantenir una setmana més les reunions de com a màxim 10 persones i el límit del 70% en l'aforament en centres de cultes. La nova resolució entrarà en vigor aquest divendres.

El Govern ja va remarcar que tenia intenció de prorrogar les mesures, incloses les de l'oci nocturn, sobre el qual s'ha de pronunciar també el TSJC a requeriment dels empresaris del sector.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Unes persones en una terrassa de Sant Feliu de Guíxols
El TSJC autoritza mantenir una setmana més les reunions de màxim 10 persones i el 70% d'aforament en centres de culte | LleidaDiari.cat

 

La tensió al sistema sanitari que encara existeix

Per mantenir les mesures, el Govern ha argumentat que tot i la millora dels índexs epidemiològics i sanitaris, la tensió al sistema sanitari que encara existeix impacta sobre l'activitat ordinària programada d'una forma que segueix sent «altament perjudicial» per als afectats.

Mesures cautelars plantejades per la patronal FECASARM per reobrir ja l'oci nocturn

D'altra banda, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat aquest dijous les mesures cautelars plantejades per la patronal FECASARM per reobrir ja l'oci nocturn més enllà de les 00.30 hores.

El tribunal ja havia descartat les mesures cautelaríssimes i ara pren la mateixa decisió respecte a les cautelars. El sector havia reclamat poder reobrir a l'aire lliure fins a les 3.30 hores i que la restauració ho fes fins a la 1. Pel que fa als locals interiors, plantejava que poguessin obrir amb un sistema d'accés mitjanant un test d'antígens negatiu entre les 24 i les 48 hores prèvies.


Comentaris

envia el comentari