Catalunya Diari

UNICEF lluita pels drets dels infants amb un concert al Palau de la Música Catalana

Demanen a la ciutadania a participar i formar part d'aquest esdeveniment que, sens dubte, ajudarà a millorar la vida dels més dèbils

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

El Palau de la Música Catalana, ubicat a Barcelona, oferirà el pròxim dilluns 2 de desembre un concert solidari a favor d'UNICEF, l'Agència de les Nacions Unides per a la Infància.

La Jove Orquestra Simfònica interpretarà peces de Verdi, Donizetti, Puccini o Sorozábal, sota la direcció musical de Josep Caballé Domènech i la veu del tenor Josep Bros. Tota la recaptació de la taquilla anirà destinada a la tasca d'UNICEF per a la defensa i la promoció dels drets de la infància.

Últimes hores per aconseguir les entrades

Així doncs, des d'aquesta consolidada i coneguda entitat, demanen a la ciutadania a participar i formar part d'aquest esdeveniment que, sens dubte, ajudarà a millorar la vida dels més dèbils. En aquest sentit, recorden que la Convenció sobre els Drets de l'Infant ha fet 30 anys, el tractat més ratificat de la història i que recull els drets de tots els nens, nenes i adolescents fa 30 anys.

UNICEF, l'agència de les Nacions Unides per a la Infància, vetlla perquè tots els nens, nenes i adolescents tinguin garantits els seus drets. Treballa en més de 190 països i territoris, també en els indrets més difícils, per construir un món més just per a tots els infants.

Un any especial

Aquest 2019 és un any especial perquè la Convenció sobre els Drets de l'Infant, el tractat que recull els drets dels infants, fa 30 anys. Així doncs és una data memorable per celebrar els assoliments però també per enfrontar-nos als nous desafiaments i reptes per al benestar dels nens i nenes d'arreu del món.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari