Catalunya Diari

▷¿On veure sèries online gratis? Les 15 millors pàgines web

Les millors pàgines web per veure sèries de forma online o descarregar-les

Las mejores webs para ver tus series favoritas online.
Les millors pàgines webs per veure sèries en línia. | Cedida

La moda de les plataformes de streaming com Netlix i HBO no para de créixer i veure sèries online és més fàcil que mai: només hem de tenir una subscripció mensual per començar a veure les temporades senceres de les nostres ficcions preferides. Si el que volem és veure aquestes mateixes sèries però sense pagar res, fa uns anys era tan senzill com accedir a pàgines web com seriesyonkis, seriesflv o seriespepito, però algunes d’aquestes webs han anat tancant amb els anys.

Per aquest motiu, t’oferim una llista de les millors alternatives, per si vas una mica perdut o perduda i no saps on veure les teves sèries gratis a Internet. Aquestes son les millors pàgines webs pel que fa a sèries. Si vols veure les estrenes de cinema online i sense pagar res, també pots consultar la nostra llista actualitzada de llocs web.

1. Series24

Página principal de la web de series: Series24.
Series24, una de les millors opcions per veure sèries. | Series24

Avui dia, series24 (l’antiga SeriesBlanco) és una de les opcions més fiables per veure sèries sense pagar res. Quan entrem en aquest lloc web, podem veure un cercador molt senzill que ens portarà a la pàgina de la sèrie que desitgem veure. Un cop hem seleccionat la temporada i el capítol corresponent, tenim diverses opcions per veure online, sigui en espanyol o castellà d’Amèrica llatina.

Pel que fa als enllaços no hi ha gaire varietat, però la publicitat és quasi inexistent i podem gaudir de les darreres estrenes televisives sense problema, en qualitat 1080p o 720p en cas que no tinguem una connexió tan potent.

2. SeriesCube

Una de les alternatives més interessants a Megadede (ens referim a aquesta pàgina més endavant) és SeriesCube, web dedicada únicament al visionament de sèries online. A la pàgina principal trobem les últimes estrenes de capítols i les sèries més destacades segons la seva plataforma. Això fa que possible trobar les sèries més populars d’una sola ullada, com Juego de Tronos a HBO, House of Cards a Netflix o The Boys a Amazon.

Pel que fa als enllaços, normalment trobarem una gran varietat d’opcions en streaming, tot i que els enllaços de descàrrega son gairebé inexistents. L’àudio està disponible en espanyol, castellà d’Amèrica llatina i versió original. El millor de tot és que podem veure el capítol al mateix reproductor de la pàgina, sense haver de tancar finestres de publicitat.

3. Xdede

Imagen del catálogo de series de la web Xdede.
Xdede, web amb un gran catàleg de sèries i pel·lícules. | Xdede

Després del tancament de Pordede i Plusdede, Megadede era la gran esperança per veure sèries online, però actualment els administradors només ofereixen una aplicació per veure sèries a través del dispositiu mòbil o Windows. En aquest cas, ens centrem en les pàgines web que permeten veure sèries de TV i, en aquest sentit, Xdede és la millor alternativa.

Va patir una caiguda dels servidors i les opcions d'idioma de cada capítol son més aviat poques, però la qualitat del reproductor i la possibilitat d'escoltar la banda sonora (hi ha enllaços a Youtube, Spotify i iTunes), fan d'aquesta pàgina una de les millors.

4.DixMax

La millor opció per mantenir un seguiment personalitzat de les teves sèries és DixMax, una pàgina web senzilla i intuïtiva on, després d’un registre molt fàcil, podrem marcar les sèries que seguim, les favorites, les que tenim pendents i les que ja hem acabat. D’aquesta manera, rebrem una notificació sempre que s’estreni un capítol o sempre que algú contesti als comentaris. Els usuaris també poden crear llistes segons el gènere o la plataforma.

Un cop hem seleccionat l’episodi, podem trobar una enorme quantitat d’enllaços en Rip i HD a 720p, tot i que no hi ha gaires opcions en 1080p. No te reproductor a la mateixa web, i per tant haurem de tancar alguna finestra emergent de publicitat.

5. Cuevana3

Catálogo de series disponibles en la web Cuevana3
Cuevana, entre les més populars per veure sèries | Cuevana3

Cuevana és una alternativa més per veure sèries sense pagar un cèntim, sorgida arran del tancament de les antigues webs com seriesyonkis. El pitjor: el cercador està en anglès i no podrem filtrar la sèrie per gènere o plataforma, però els enllaços acostumen a funcionar sense problemes. Una opció fiable i de qualitat, ja que la majoria de contingut està en HD.

6. Inkaseries

Inkaseries i la seva web germana per veure pel·lícules s'han convertit en llocs web de referència per veure pelis i sèries gratis. Això és perquè te tot el que s'exigeix a una pàgina d'aquestes característiques, com trobar l'idioma correcte o que la qualitat sigui, com a mínim, de 720p. D'altra banda, és una de les poques webs amb opcions de descàrrega fiables.

7. Vidcorn

Imagen de listas de series y películas de Vidcorn
Vidcorn permet crear llistes per compartir entre usuaris | Vidcorn

Vidcorn no es queda enrere pel que fa al catàleg i qualitat del contingut. A més, hi ha una opció de registre que permet a l’usuari crear llistes i fer un seguiment de sèries preferides. Com a contrapartida, la varietat d’enllaços és més aviat pobre. En definitiva: no és l’opció més completa per veure sèries online, però resulta una alternativa a tenir en compte si la resta de pàgines de confiança tenen una caiguda de servidors.

8. Miracula

Si estàs esgotat o esgotada d’anar d’un lloc (web) a l’altre i no trobes on veure sèries en versió original, Miracula és la solució al teu problema. Et recomanem que fiquis un ull a aquesta pàgina senzilleta però funcional, on trobaràs tots els capítols que busques en versió original -amb subtítols o sense-, quasi sempre en qualitat 720p.

9. Seriespepito

Página principal de la nueva Seriespepito
Seriespepito torna amb un gran repertori de sèries | Seriespepito

La veterana pàgina web seriespepito segueix en actiu, ara sota el domini '.biz'. Tot i que ha perdut gran part dels seus usuaris, segueix destacant per la gran quantitat d'enllaços que trobem de cada capítol, sigui per veure en streaming o per descarregar. Sembla que l'arrest de la policia espanyola l'any 2014 no va fer enrere els administradors d'aquesta popular web.

10. Dilo.nu

L’antiga seriesflv, que estava guanyant una gran popularitat, s’ha traslladat al domini dilo.nu. Tot i que la interfície d’usuari no és la més organitzada, podem gaudir dels últims capítols en pocs clics i sense publicitat. Per filtrar les sèries, només hem d’accedir al catàleg, al menú principal.

11. Fanpelis

Fanpelis se coloca entre las mejores webs para ver series
Fanpelis, amb les sèries més populars | Fanpelis

Tal com diu el seu nom, Fanpelis és una pàgina web dedicada a les últimes estrenes de la cartellera, però també té la seva secció de sèries. Trobaràs les més populars com Stranger Things, Juego de Tronos o The Walking Dead, tot i que la varietat d'enllaços tampoc és la millor. En aquest sentit, és possible que no trobis tots els idiomes.

12. Seriesgato

Amb una interfície pràctica i senzilla, Seriesgato ofereix tot el que cal per poder veure sèries online sense pagar. La qualitat d'enllaços i el contingut no sempre és en HD, però això no hauria de ser motiu per trobar les grans sèries de televisió sense problemes. No obstant això, haurem de vigilar amb algunes finestres de publicitat bastant insistents.

13. Wikiseriesonline

Lista de capítulos disponibles de Wikiseriesonline
Wikiseriesonline, entre les opcions preferides dels usuaris | Wikiseriesonline

Un dels grans inconvenient quan busquem en pàgines per veure sèries és trobar l'àudio que volem, sigui en espanyol, llatinoamericà o versió original. Amb Wikiseriesonline no tindrem aquest problema, ja que ens dona la possibilitat de filtrar les sèries segons l'idioma disponible. A més, hi ha una gran varietat d'enllaços per veure online o descarregar.

14. Atresplayers

En els darrers anys, Atresmedia s’ha esforçat per competir en l’àmbit del vídeo sota demanda i millorar la plataforma Atresplayer. Es tracta del millor lloc si volem veure programes i sèries del grup mediàtic, com les primeres temporades de La Casa de Papel, o els últims capítols de Modern Family i Padre de Família.

15. Mitele

Mediaset España ha fet el mateix amb la plataforma Mitele, un espai per veure programes i sèries de producció original. Si vols reviure ficcions espanyoles de renom com 7 Vidas o Los Serrano, o si no pots viure sense els últims capítols de sèries turques com Kara Sevda, aquest és el teu lloc.


Comentaris

envia el comentari