Catalunya Diari

Shakira comparteix un vídeo d'un sensual ball amb un biquini dissenyat per ella

La cantant colombiana ha tornat a demostrar per què és una de les cantants internacionals més desitjades

Shakira comparteix un vídeo d'un sensual ball amb un biquini dissenyat per ella | Youtube

Els últims mesos estan sent molt durs per Shakira. La cantant colombiana ha estat més protagonista pel seu pas pels tribunals, per un judici de plagi a Madrid o un altre per frau fiscal a Esplugues, que no pas per la seva faceta artística o personal. Tot i això, l'artista sembla no estar afectada pels seus problemes i, en una de les seves últimes publicacions ha compartit un sensual vídeo en biquini a Instagram. 

La parella de Gerard Piqué demanava l'opinió als seus seguidors sobre un vestit de bany de dues peces de color rosa fluor. Perquè es pogués veure perfectament, la cantant penjava unes imatges seves fent un gir molt sexy on es pot observar la part davantera i del darrere d'aquest.

Shakira ha explicat també que ella mateixa ha estat l'encarregada de dissenyar-lo. En una segona publicació, penjava una altra instantània del seu disseny i pregunta va: «Qui vol que li dissenyi un?».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out the bathing suit I designed! Qué les parece este vestido de baño que diseñé? Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

Silencia els rumors d'un nou embaràs 

Feia molt pocs dies que l'estrella colombiana s'havia tornat a pujar dalt d'un escenari després de molt temps sense fer-ho. Va ser en el concert que va fer el seu amic Alejandro Sanz el passat 8 de juny a l'estadi de Cornellà-El Prat. Els dos van cantar el seu èxit conjunt 'La Tortura', però molts no es van fixar en la interpretació sinó en la figura de Shakira, disparant els rumors d'un nou possible embaràs. 

Amb aquestes darreres imatges en biquini sembla clar, però, que ara mateix l'artista i Piqué no donaran un nou germà a Milan i Sasha. Shakira va tornar a demostrar per què és una de les artistes internacionals més desitjades, amb un vídeo que ja supera els 10 milions de reproduccions i els 30.000 comentaris, la majoria alabant el seu cos.    

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari