Catalunya Diari

Whatsapp deixarà de funcionar per a Windows Phone a partir de l'1 de juliol

L'empresa ha anunciat que el software de missatgeria inutilitzable en alguns sistemes operatius
Whatsapp deixarà de funcionar en Windows Phone, els sistemes iOS 7 i els anteriors a Android 2.3.7 | Cedida

Fa un mes i mig, l'empresa de missatgeria instantània Whatsapp va anunciar que la plataforma deixaria de funcionar en alguns dispositius. Inicialment es preveia que tindria lloc a finals d'any, no obstant això, la data s'ha avançat i s'aplicarà el pròxim 1 de juliol en els telèfons de Microsoft que funcionen amb el sistema operatiu de Windows Phone.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Windows Phone va ser llançat per primera vegada l'octubre de 2010 per l'empresa multinacional Microsoft però, lamentablement, el passat gener, la corporació va anunciar la decisió de no actualitzar el software a partir del 10 de desembre del 2019. Windows Phone no ha sigut un mòbil amb gaire èxit, ni molt menys preferit entre els usuaris ni els desenvolupadors d'apps.

  

De la mateixa manera que Whatsapp deixarà de funcionar en Windows Phone l'1 de juliol, també ho farà en les versions antigues d'alguns sistemes operatius com el iOS 7 (2014) i els anteriors a Android 2.3.7 (2011). Aquestes només es podran utilitzar fins a l'1 de febrer del 2020. D'altra banda, la companyia ha avisat que en aturar el desenvolupament d'aplicacions pels sistemes operatius esmentats anteriorment, algunes de les funcions del software podrien deixar de funcionar en qualsevol moment.

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari