Catalunya Diari

WhatsApp prohibirà descarregar-se la foto de perfil dels contactes

Aquesta és una de les novetats que prepara l'aplicació per millorar la seva privacitat
WhatsApp impedirà guardar la foto de perfils dels seus usuaris | Cedida

 

WhatsApp sap que cada cop més els seus usuaris demanen un alt nivell de privacitat i per aquest motiu ha preparat importants novetats per la seva nova versió Beta per telèfons Iphone. Concretament, el servei de missatgeria impedirà que els seus usuaris es puguin descarregar la fotografia de perfil dels seus contactes. 

 

Fins ara, tal com explicava el portal 'LiveMint', era possible emmagatzemar aquestes fotografies tocant la imatge de perfil i seleccionant l'opció «guardar en dispositiu». La intenció de l'aplicació propietat de Facebook és que la imatge personal dels seus usuaris quedi protegida. 

 

 

Altres novetats en el seu funcionament 

L'empresa no ha millorat només aspecte del seu funcionament en la seva darrera actualització. Segons 'WABetaInfo', aquelles persones que actualitzin pròximament l'aplicació podran saber la dimensió total dels seus àlbums de fotos i quants elements contenen aquests. 

 

A més, la nova versió Beta introduirà una important novetat en els arxius d'àudio de l'aplicació. Fins aquesta darrera actualització, WhatsApp feia servir un format Opus, molt poc freqüent en altres aplicacions de missatgeria. Ara, l'aplicació permetrà transformar i exportar aquest arxiu en m4a, un tipus d'arxiu molt més estès. 

 

Totes aquestes novetats se sumen a les ja introduïdes a la versió 2.19.154. Aquells que ja la tenen en els seus mòbils, poden escoltar notes de veu de manera consecutiva, sense haver de tornar a polsar el 'play'.  També facilitava informació de reenviament i d'àudio, permetent saber el nombre de vegades que s'ha reenviat un missatge i més detalls sobre els àudios reenviats. 

 Comentaris

envia el comentari