Catalunya Diari

Adéu al Windows 7

Aualsevol hacker podria estar esperant el moment idoni per explorar vulnerabilitat que hagi descobert i 'entrar' al teu ordenador

La seguretat informàtica és fonamental per estar tranquil i tenir-ho tot controlat.
La seguretat informàtica és fonamental per estar tranquil i tenir-ho tot controlat. | Infopid

El suport estès per a Windows 7 SP1 i Windows Server 2008 i 2008 R2 acaba aquest mateix dimarts, dia 14 de gener. Però, què vol dir realment aquesta afirmació? Doncs que tots els equips que utilitzin aquests sistemes operatius deixaran de rebre actualitzacions de seguretat i podran ser vulnerables als nous forats de seguretat que es descobreixin.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

És per això, que qualsevol hacker podria estar esperant el moment idoni per explorar vulnerabilitat que hagi descobert i 'entrar' al teu ordinador. Segur que no vols que ningú accedeixi a les teves fotografies i als vídeos que tens a l'ordinador, oi? Ni tampoc que indagui en les teves dades i en l'activitat de la teva empresa. Vols dormir tranquil? La seguretat informàtica és fonamental. És per això que és important planificar la migració dels teus equips informàtics a un sistema operatiu que compti amb suport i les actualitzacions de seguretat regulars (Windows 10 per a clients i Windows Server 2016 o 2019 per a servidors).

El millor és buscar un informàtic de confiança, fer una diagnosi de la teva infraestructura tecnològica i buscar la millor proposta per solucionar aquesta problemàtica quan abans millor, i així prevenir riscos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari