Catalunya Diari

Una disputa de trànsit acaba en una batalla campal a l'Hospitalet

Els testimonis dels fets han intentat separar diverses vegades als protagonistes de la batalla, però no ho han aconseguit
baralla hospitalet
Tot i que en les imatges es veuen agressions molt violentes, no hi va haver cap ferit | Twitter (@okdiario)

Una disputa de trànsit ha acabat en un final accidentat. Tot va succeir el passat dissabte, a Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Tal com ha explicat 'El Caso', el conductor d'un camió es va saltar un STOP. A partir d'aquest incident, altres conductors i vianants van exaltar-se i van arremetre contra el camioner i van començar a barallar-se entre ells. Els testimonis dels fets van intentar separar en diverses ocasions als protagonistes de la batalla, però no ho han aconseguit.

 

Agressions molt violentes, però cap ferit

Durant el vídeo es poden veure agressions molt violentes al mig del carrer, imatges les quals van ser enregistrades per un dels testimonis, al qual van increpar també per estar-ho filmant tot amb el seu telèfon mòbil.

La Guàrdia Municipal de l'Hospitalet de Llobregat va poder identificar alguns dels participants de la baralla i segueixen treballant per poder trobar els altres i detenir-los. Per altra banda, no va constar cap ferit.

 

Diferents versions dels fets: tot causat per una agressió masclista

 

Una altra de les versions que s'han plantejat sobre la taula ha estat la que ha publicat 'OK Diario'. Aquest mitjà va fer públic que el camioner que es va veure involucrat en la baralla va baixar del seu vehicle perquè va voler evitar un possible cas de violència masclista.

 

El camioner va voler socórrer a la suposada víctima dels dos nois, els quals presumptament l'estaven agredint a cops de puny. Quan l'home va intervenir, els dos joves es van girar en contra del conductor i va ser quan es va iniciar la batalla campal.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari