Catalunya Diari

Abandonen 4 cadells de gos en una capsa precintada a l'Urgell

Des de la Protectora d'Animals de Tàrrega denuncien els fets i lluiten perquè els animals puguin sobreviure

La Protectora d'Animals de Tàrrega ha denunciat a través de les xarxes socials l'abandonament de quatre cadells de gos, dos d'ells ja sense vida, en l'interior d'una capsa precintada trobada en un contenidor.

Segons han informat en la publicació, els cadells només tenen pocs dies de vida i lluiten per a poder sobreviure gràcies a les tasques de cura que estan tenint des de l'entitat. La troballa va tenir lloc a la localitat de l'Urgell de la Fuliola i des de la protectora demanen que si algú creu saber qui hauria estat el responsable de l'abandonament, que es posi en contacte amb ells.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En aquest sentit, lamenten que «s'ha de ser menyspreable, irresponsable i mala persona per fer una cosa així». Malgrat les primeres hores crítiques, sembla que les dues criatures que van sobreviure presenten una bona evolució de la seva salut.

Un vídeo esperançador sobre la seva evolució

De fet, així es pot veure en un darrer vídeo que han publicat els professionals de la protectora i en una fotografia en la qual es veu a un dels cadells prendre un biberó de llet. Una vegada es puguin recuperar d'aquest ensurt i creixin prou, podran rebre una nova llar on els respectin i estimin com es mereixin. Mentrestant, a través de les xarxes socials de la protectora s'anirà ensenyant la seva evolució i creixement.


Comentaris

envia el comentari