Catalunya Diari

Abaten un porc senglar a la zona del Parc de l'Aigua de Lleida

Els veïns va alertar a la Guàrdia Urbana de la presència de l'animal

Imatge del porc senglar per la zona del Parc de l'Aigua de Lleida
Els veïns van alertar a la Guàrdia Urbana de la presència de l'animal | Agents Rurals

Els Agents Rurals van abatre aquest dimecres un porc senglar a la zona del Parc de l'Aigua de Lleida. Segons expliquen, alguns veïns de la zona van veure l'animal salvatge i van decidir trucar a la Guàrdia Urbana per tal que el poguessin detenir.

Davant l'avís, la policial local va tallar al trànsit la zona i va aconseguir reconduir el porc senglar fins a una zona més segura ubicada per l'Horta de Lleida. Finalment, van ser els Agents Rurals els quals van decidir abatre l'animal d'uns 80 quilos de pes per tal d'evitar que entrés a la ciutat i creés un perill per a la ciutadania.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La fugida de les ciutats, la crida més poderosa pels animals salvatges

Tot i que aquestes imatges no són comuns a les grans ciutats, el cert és que el confinament i la destacada disminució del trànsit ha aconseguit que cada vegada siguin més els animals salvatges que decideixen apropar-se als nuclis urbans.

Imatge del porc senglar abatut a Lleida
L'animal va ser abatut perquè no pogués accedir al centre de la ciutat i suposar un perill | Agents Rurals


Comentaris

envia el comentari