Catalunya Diari

Un cotxe bolca a la zona de Copa d'Or de Lleida

Malgrat l'aparatositat del sinistre, no hi ha ferits

Un cotxe ha bolcat aquest migdia a la zona de Copa d'Or de Lleida causant una gran expectació en una hora punta de trànsit a la capital del Segrià. Segons han informat des de la Guàrdia Urbana a través de les xarxes socials, el turisme ha xocat contra un arbre i, malgrat l'aparatositat del sinistre, no hi ha ferits.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Lleida registra enguany més accidents de trànsit mortals que el 2020

Precisament aquest dimarts, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha fet un a balanç de la sinistralitat a les carreteres catalanes enguany. Concretament, un total de 44 persones han mort en 42 accidents de trànsit a les carreteres catalans durant els primers cinc mesos de l'any. D'aquestes, 17 s'han produït només al maig, el mes més mortífer del que va d'any amb un 38,6% del total de les víctimes. Des del Servei Català de Trànsit (SCT) han indicat que el maig ha coincidit amb la fi de l'estat d'alarma i la recuperació de la mobilitat a valors similars a la situació prepandèmica.

A la demarcació de Lleida fins al 31 de maig, hi ha hagut 8 víctimes mortals, 1 més que l'any passat. Per comarques, els accidents mortals han tingut lloc al Segrià (4), a l'Urgell (2) i a l'Alt Urgell i a la Segarra (1). Aquest mes de maig hi ha hagut 5 víctimes mortals en accident de trànsit a la demarcació de Lleida. Pel que fa a col·lectius vulnerables, fins al 31 de maig, ha mort 1 motorista (el 2020 no n'hi va haver cap).


Comentaris

envia el comentari