Catalunya Diari

Acusats de defraudar més de 600.000 euros a la Seguretat Social a Lleida

La fiscalia sol·licita que s'imposi als dos acusats, I. O. C. i O. F. S., una multa de 703.600 euros

Diners
Imatge d'arxiu | ACN

L'Audiència de Lleida jutjarà aquest dimecres 20 de novembre dos homes acusats de defraudar més de 600.000 euros a la Seguretat Social a través d'una empresa fictícia, a Lleida.

La fiscalia demana set anys de presó per a cadascun d'ells per un delicte contra la seguretat social (cinc anys) i per un delicte continuat de falsedat documental (dos anys). Segons la fiscalia, entre el 2014 i el 2016, els acusats no van ingressar a la Seguretat Social les quotes referents a 342 treballadors de l'empresa, per la qual cosa van defraudar a l'Estat 607.874 euros.

Van simular la contractació de 37 suposats treballadors

A més, segons l'escrit del ministeri públic, en el mateix període van simular la contractació de 37 suposats treballadors als quals van donar d'alta a la Seguretat Social amb l'objectiu que cobressin l'atur. Quinze d'ells el van arribar a cobrar per un import total de 50.000 euros.

A més de la pena de presó, la fiscalia sol·licita que s'imposi als dos acusats, I. O. C. i O. F. S., una multa de 703.600 euros i que indemnitzin a la Seguretat Social amb el mateix import suposadament defraudat (607.874 euros). També demana que cap dels dos no pugui obtenir subvencions públiques o beneficis fiscals durant 9 anys.

També et pot interessar...


Comentaris
Josefa Durán
Y a todos los políticos de todos los partidos que han robado en España porqué no los tienen en la cárcel como a estos hombres de Lleida? Porque están todos indultados y no han devuelto ni un euro Bueno, disculpen, gracias por la noticia

envia el comentari