Catalunya Diari

Els Agents Rurals rescaten 4 gossos a Tremp després de morir la seva propietària

L'Ajuntament de Tremp ha fet lloc a la gossera

Imatge dels gossos
Imatge dels gossos | @agentsruralscat

Els Agents Rurals han ajudat aquest matí a capturar quatre gossos que havien quedat confinats a la localitat lleidatana de Claramunt, al Pallars Jussà. Segons han informat els Agents Rurals a les xarxes socials, un cop l'ajuntament de Tremp ha pogut fer lloc a la gossera, han pogut traslladar els animals a l'espera d'adopció. En aquest sentit, han explicat que la gossera municipal estava plena i que, per aquest motiu, han hagut de fer el lloc necessari per acollir els animals.

Imatge del moment del rescat
Imatge del moment del rescat | @agentsruralscat

 

Altres actuacions dels Agents Rurals en els darrers dies

Els Agents Rurals han treballat també aquesta setmana en importants actuacions de rescat d'animals. En aquest cas, aquest divendres han rescatat un voltor jove al Pallars Sobirà. Segons han informat els Agents Rurals a través de les xarxes socials, l'animal ha estat alliberat «amb èxit» a la serra de Peracalç, dins de l'Espai Natural Protegit de l'Estany de Montcortès, al municipi del Baix Pallars. Aquesta no ha estat l'única ocasió aquest estiu en la que els Agents Rurals han hagut d'intervenir per salvar la vida d'un voltor.

Imatge del moment de l'alliberament
Imatge del moment de l'alliberament | @agentsruralscat

 

Concretament, aquest dijous la Guàrdia Civil i Agents Rurals han rescatat un voltor comú del sostre del poliesportiu de Puigcerdà. Segons va informar la benemèrita en un comunicat, el Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil (Seprona), va rebre un avís cap a la una de la tarda del 14 d'agost alertant de la presència de l'animal. Conjuntament amb els Agents Rurals van establir un dispositiu per capturar el voltor fent-li el mínim dany possible. Van utilitzar una xarxa per immobilitzar-lo i, un cop capturat, el van traslladar al veterinari per comprovar el seu estat de salut i valorar les possibilitats de posar-lo en llibertat.

Han estat diversos els rescats d'animals que han dut a terme aquest estiu els Agents Rurals, en especial, d'aus com els voltors o els milà negre. També cal descatar altres rescats de serps en diferents punts de la demarcació


Comentaris

envia el comentari