Catalunya Diari

Els Agents Rurals troben una gossa i el seu cadell abandonats a la Segarra

Com que no se sap qui és el propietari dels animals, finalment va ser l'ajuntament de la localitat de la Segarra qui es va fer càrrec del seu destí

Els Agents Rurals han inspeccionat dos gossos abandonats aquesta setmana a la localitat de Montornès de Segarra. Segons han informat els agents a través de les xarxes socials, es tracta d'una femella i el seu cadell. Com que no se sap qui és el propietari dels animals, finalment va ser l'ajuntament de la localitat de la Segarra qui es va fer càrrec del seu destí.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Troben en pocs dies 3 gossos abandonats i sense xip a Lleida

Els Agents Rurals han localitzat en pocs dies dos animals sense propietari, ni identificació. Concretament, segons han informat a través de les xarxes socials, el primer gos va ser trobat fa quinze dies a la Sanaüja, a la Segarra. En comprovar que no tenia xip, va ser el mateix ajuntament del municipi qui es va fer càrrec de l'animal. En el mateix sentit, a Estaràs, es va localitzar una gossa atropellada i ferida sense propietari.

En aquest cas, els Agents Rurals la van traslladar fins a l'Hospital Veterinari d'Òdena. D'altra banda, també han fet públic que en els darrers dies a Castelldans (Garrigues), s'ha recollit un altre gos abandonat, gràcies a l'ajuda dels serveis municipals i de l'avís d'un ciutadà. Aquest animal tampoc disposava de cap xip d'identificació. Davant aquests casos, des dels Agents Rurals han fet una crida a una tinença d'animals responsable, en la qual, els animals estiguin xipats i amb totes les revisions veterinàries en ordre.

Els Agents Rurals troben un poni extraviat a Juneda

La setmana passada els Agents Rurals van trobar gràcies a l'avís d'un ciutadà, un poni extraviat a Juneda, a la comarca lleidatana de les Garrigues. Segons han informat a través de les xarxes socials, els Agents Rurals van poder trobar al propietari de l'animal. En aquest sentit, l'home va poder recollir l'animal i els professionals li van instar a xipar-lo i donar-lo d'alta.

D'altra banda, en aquesta ocasió el dissabte, els Agents Rurals van denunciar una rompuda sense autorització de 3.000 metres quadrats d'alzina carrasca a la Noguera. Recorden que per a la rompuda de terrenys forestals cal una autorització prèvia. 


Comentaris

envia el comentari