Catalunya Diari

Agredeix la seva parella a les portes d'un centre sanitari de Lleida

La Urbana també va actuar en un altre cas de violència masclista a Lleida

Una dona intenta defendre's d'una agressió
La Urbana detenir els dos implicats | Pxhere

Una patrulla va ser comissionada al CUAP de Prat de la Riba de Lleida el passat divendres, ja que segons van alertar hi havia una forta baralla a la porta del mateix centre. Els
agents un cop van arribar al lloc, van observar diversos sanitaris atenen una senyora que
estava estirada a terra i el vigilant de seguretat interposant-se entre un home i la senyora que estava sent atesa.

Els testimonis dels fets, van manifestar als agents, que mentre es trobaven dins del centre van sentir crits i plors de l'exterior d'aquest, que un cop van sortir van veure un home sacsejant fortament una dona, fins a colpejar-la i tirar-la a terra. L'home va manifestar que era la parella sentimental de la víctima, de 33 anys. La patrulla va procedir a la detenció de M.I., de 43 anys i natural del Marroc, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. La víctima va ser atesa de les lesions al CAP de Prat de la Riba.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un altre cas de violència masclista a Lleida

D'altra banda, el passar dissabte una patrulla va ser comissionada al carrer Indíbil i Mandoni en ser alertats d'una forta baralla en l'interior d'un domicili entre una parella. Els agents un cop van arribar al replà han observat restes de sang a terra i la porta oberta del pis. Van donar indicacions a les possibles persones que es trobessin a l'interior del pis amb resultat negatiu, observant mobiliari trencat i per terra.

Davant aquests fets els agents van entrar al domicili, trobant molt mobiliari trencat i una finestra de l'immoble fracturada, localitzant en una de les habitacions un home, mig adormit que en veure els agents es va anar posant cada cop més violent. Un dels agents va baixar al carrer per localitzar la parella, trobant-la amagada en una cantonada, amb restes de guix per la roba, molt nerviosa i espantada.

La víctima, de 42 anys, va manifestar als agents que la seva parella va arribar a casa de treballar begut, moment en què va començar a fer crits i trencar mobles, que en un moment donat li va començar a espentejar i ha donat cops, tirant-li objectes. Els agents van procedir a la detenció de N.M. de 42 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. La víctima va ser atesa al HUAV de les lesions.


Comentaris

envia el comentari