Catalunya Diari

Agredeix amb un tall al coll la seva mare a Lleida

Els agents van parlar amb la dona que presentava una ferida al coll, de 56 anys, la qual va dir que s'ho havia fet ella mateixa amb un ganivet de manera accidental

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
Els agents de la Guàrdia Urbana van denunciar l'home | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimecres al vespre al barri del Secà de Sant Pere de Lleida en rebre un requeriment del servei d'emergències mèdiques per tal de donar suport al servei mèdic que anava atendre a una persona amb un tall al coll.

Un cop al lloc, els agents van parlar amb la dona que presentava una ferida al coll, de 56 anys, la qual va dir que s'ho havia fet ella mateixa amb un ganivet de manera accidental. Els serveis mèdics van traslladar aquesta dona a l'hospital Arnau de Vilanova. Davant el fet que la ferida no semblava produïda per un accident, els agents finalment van esbrinar que l'autor del tall era un fill de la dona.

L'han identificat com a M.B., de 29 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida

Tot seguit, diverses patrulles van iniciar la recerca d'aquest jove i avui a les 00.30 h, l'han localitzat al carrer Mariola. L'han identificat com a M.B., de 29 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i davant els fets l'han detingut com a presumpte autor d'uns delictes de maltractament a l'àmbit de la llar, de lesions i d'homicidi dolós en grau de temptativa.


Comentaris

envia el comentari