Catalunya Diari

L'alarma d'un pis delata un lladre emportant-se una televisió a Lleida

A la terrassa de l'immoble també s'hi van localitzar diverses bicicletes, totes elles sostretes d'un traster

La Guàrdia Urbana va rebre aquest dimarts a la tarda un avís d'un robatori interior de habitatge al carrer Corts Catalanes de Lleida. Des de la central d'alarmes van alertar que hi havia un individu a l'interior del domicili el qual s'estava emportant un televisor de grans dimensions.

Al lloc s'hi van desplaçar diverses patrulles de Guàrdia Urbana i Mossos d'esquadra. Els agents en apropar-se al lloc van observar un individu, la descripció del qual coincidia plenament amb la facilitada per la central d'alarmes, carregant un televisió de grans dimensions, el qual va entrar en un immoble pròxim al lloc dels fets.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Des de l'escala van observar el televisor en una terrassa interior

La patrulla es va dirigir a l'immoble on havia entrat l'individu, juntament amb els mossos. Des de l'escala van observar el televisor en una terrassa interior, van requerir diverses vegades als inquilins del pis perquè els obrissin la porta amb resultat negatiu. Els agents van accedir a la terrassa des d'una terrassa contigua, recuperant el televisor.

Finalment els inquilins del pis van obrir la porta, procedint els agents a la detenció de Y.A. de 23 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per un delicte de robatori amb força interior de habitatge. A la terrassa de l'immoble s'hi van localitzar diverses bicicletes, totes elles sostretes d'un traster, les quals van ser lliurades posteriorment al seu propietari.


Comentaris

envia el comentari