Catalunya Diari

Allau d'incendis a Lleida en un diumenge d'altes temperatures

El primer dels incendis, i el més important, es va declarar a les dotze i mitja del migdia a Rufea

Quatre incendis forestals es van declarar diumenge a la demarcació de Lleida i van cremar una vintena d'hectàrees de vegetació i zona arbrada, segons van informar els Bombers de la Generalitat de Catalunya. El primer dels incendis, i el més important, es va declarar a les dotze i mitja del migdia a Rufea, on van treballar set dotacions terrestres i un mitjà aeri. El foc va cremar un total de 16,4 hectàrees.

Vint minuts després es va declarar un altre foc a la serra de Bellmut, aquest amb tres focus: un a Bellmunt d'Urgell on van cremar 4.000 metres quadrats; un segon a Montgai, on van cremar 1,7 hectàrees; i un tercer a Penelles, on es van veure afectats 2.500 metres quadrats. En aquest incendi van actuar a sis medis terrestres dels Bombers i un aeri.

Passades les tres de la tarda es va declarar un tercer incendi al quilòmetre 11 de la carretera LV800, al municipi d'Alcarràs, on van cremar uns dos mil metres quadrats de canyes. En aquest cas van actuar una dotació dels Bombers. Un quart incendi es va declarar a les 16.13 hores des del municipi d'Oliola, als voltants de la masia Casanova, on treballaven quatre dotacions terrestres i un mitjà aeri.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari