Catalunya Diari

Amenaça la seva parella amb una navalla al coll a Lleida

L'home s'havia presentat al seu domicili amb una actitud molt agressiva

Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

Una dona va requerir el passat diumenge una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida per denunciar que havia estat agredida per la seva parella al seu domicili, situat a la rambla de Ferran.

Aquesta dona va explicar als agents que l'home amb el qual té una relació sentimental s'havia presentat al seu domicili amb una actitud molt agressiva fins que li havia donat diversos cops de puny. Després l'havia amenaçat amb una navalla que li havia posat al coll fins que posteriorment ella havia aconseguit fugir del seu domicili. Tot seguit, els agents van anar al domicili, a la rambla de Ferran, i a l'interior van localitzar amagat el presumpte agressor.

El van identificar com a A.B.M., de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i en l'escorcoll li van trobar una navalla. Davant els fets, els agents van detenir A.B.M. com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i van iniciar les diligències corresponents.

Una discussió dins d'un pis del carrer Canonge Brugulat

D'altra banda, una patrulla va anar el dissabte al carrer Canonge Brugulat en rebre un avís d'una baralla en un habitatge. Els agents en arribar al lloc, van veure que a l'interior d'un pis, que tenia la porta oberta, discutien quatre persones, que van dir que hi conviuen al mateix domicili.

Tot seguit, una d'aquestes persones, una dona va denunciar als agents que l'home que es trobava al lloc, era la seva exparella i l'havia agredit i amenaçat de mort. Els agents van identificar aquest home com a B.A., de 43 anys i nascut a Romania, i davant la denúncia el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari