Catalunya Diari

Les imatges del moment en què Ana Julia Quezada comunica que ha trobat la samarreta de Gabriel

Els fets van tenir lloc el passat dissabte 3 de març
Imagen de archivo de Ana Julia Quezada.
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | RTVE

Fa deu dies, el passat 3 de març, l'acusada d'haver matat Gabriel Cruz va assegurarhaver trobar una samarreta interior del menor. Ara, 'Antena 3 Noticias' ha tingut accès, en explusiva, del moment exacte en què Ana Julia Quezada va comunicar a la Guàrdia Civil que havia trobat la samarreta de Gabriel. 

 

La dona apareix plorant i sanglotant per la pena que en teoria té de trobar la samarreta, però no a Gabriel Cruz. Després de trobar la samarreta en qüestió, la Guàrdia Civil va començar a sospitar d'ella i es va col·locar com la primera sospitosa en la recerca, ja que era poc probable que just ella hagués trobat la peça del petit de 8 anys.

 

Imagen del momento.

 

La Guàrdia Civil sospitava d'ella

Tanmateix, cal assenyalar que la Guàrdia Civil havia centrat, durat els últims dies, la recerca entorn de la dona, ja que es trobava en dos moments clau de la desaparició del nen. I és que ella va ser qui va vestir a Gabriel, però al moment de la declaració se li va oblidar esmentar, precisament, la samarreta blanca que van trobar dissabte passat a la tarda. Agents de la investigació van afirmar que aquesta peça «parlaria molt d'on està Gabriel».

 

Les xarxes socials 

A les seves xarxes socials, Ana Julia Quezada, que té 35 anys i també ha viscut a Burgos, es mostra alegre, festiva, amb desenes d'imatges en les quals surt envoltada d'amics, així com al costat de la seva actual parella.

 

Cal assenyalar que el passat mes de desembre, Ana Julia va escollir com a fotografia de perfil una imatge que surt amb el petit Gabriel, fins que el passat 7 de febrer, va triar canviar-la per una en la qual surt ella sola, sense ningú més. Amant de la música i d'artistes com Pearl Jam, Mark Anthony i Queen, segons afirma en el seu perfil de Facebook, els seus amics li pregunten: «Què has fet, Ana?».Comentaris

envia el comentari