Catalunya Diari

Andorra expulsa un català que difonia missatges denigrants en contra de dones, gais i immigrants

L'home era conegut per fundar, l'any 2014, l'Associació d'Homes Maltractats d'Andorra

Andorra expulsa un català que difonia missatges denigrants en contra de dones, gais i immigrants | andorra

El Principat d'Andorra ha pres mesures contundents contra un home acusat de denigrar públicament i a través de les xarxes socials, dones, homosexuals i immigrants. Segons ha publicat el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, J.M.P., de 53 anys, originari de Barcelona i veí d'Encamp, ha estat expulsat del país durant 5 anys i condemnat a 12 mesos de presó per un «Delicte major continuat de discriminació». A més, ha estat multat amb 300 euros per tenir una plantació de marihuana a casa.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El condemnat va aparèixer en diversos mitjans l'any 2014, quan va fundar l'Associació d'Homes Maltractats d'Andorra, una entitat que suposadament havia de donar veu a «un col·lectiu discriminat i invisible davant les institucions» de l'estat pirinenc; si bé l'entitat va anar denigrant cap a un altaveu masclista, homòfob i xenòfob.

«La víctima de la manada es una tía guarra»

A través dels canals de Youtube i Twitter 'Hombres Maltratados de Andorra' —clausurats per ordre judicial—, J.M.P. atacava amb grolleria, escarni i difamació les dones maltractades o víctimes de violència sexual que apareixien els mitjans de comunicació; destacant l'escarni de la víctima de la violació de 'la manada', tot pubicant la seva fotografia, i multitud de comentaris vexatoris com: «La víctima de la manada es una tía guarra que lo unico que ha hecho es joder la vida a 5 chavales inocentes».

De la mateixa manera, mantenia una actitud hostil i continua contra el moviment feminisme, titllant-lo de «feminazi», i arribant a afirmar que «les dones amb autoritat enlloc d’estat on estan haurien d’estar a on estan s’haurien de posar a fregar wàters»; o, entre altres difamacions, afirmava que les associacions de dones maltractades tenen ajudes econòmiques desmesurades i que falsifiquen les dades reals.

Respecte als immigrants i als refugiats, es referia a ells com a «delinqüents i violadors que reben prestacions socials i es beneficien de privilegis que els nacionals no tenen», a més d'insults i comentaris de baix to com: «no comen cerdo pero se comportan como cerdos» o «morito bueno es el morito en su país», entre molts d'altres.


Comentaris
Annibal
En España ya podemos empezar a expulsar inmigrantes de Europa del Este, del Magreb y sud-america por ideologia machista, discriminación sexual y racismo. La limpieza de indeseables (hombres y mujeres) va a ser colosal.
Jesús Moll
Sou el protagonista de la noticia. I sou uns mentiders. Com a minim contrasteu l'informació ^695 89 26 01. Estaré encantat de oferir gratuitament la meva versió T

envia el comentari