Mor un home després de ser apunyalat a Califòrnia mentre té a la seva filla de 5 anys damunt

La policia de la zona relata que víctima i agressor no es coneixien
El fallecido Anthony Mele junto a su hija
Anthony Mele amb la seva filla | Go Found Me

Tragèdia als Estats Units. Un home de 35 anys ha mort a Califòrnia després de ser apunyalat en un restaurant mentre tenia a la seva filla, de només 5 anys, a sobre la falda.

 

«Mentre estaven asseguts a la taula, el sospitós es va acostar a ell i va apunyalar-lo al coll», han relatat fonts de la policia del país mentre afegien: «La filla de la víctima estava asseguda a la seva falda al moment de l'incident, però per sort, no va resultar ferida».

 

Instants després de l'atac, la víctima va ser traslladada en un hospital local i, tot i la intervenció quirúrgica dels metges, l'home no va poder sobreviure a causa de les greus ferides propinades per l'apunyalament. 

L'agressor havia estat vigilat per la policia hores abans de l'apunyalament

La policia de la zona havia estat buscant a l'aleshores futur agressor. I és que tot sembla indicar que aquest hauria estat molestant gent del mateix restaurant hores abans de la tragèdia i s'hauria informat la policia.

 

Tot i això, aquests no van poder fer res per evitar la mort de l'home. Crida l'atenció, a més, que l'atacant no coneixia la seva víctima, segons ha publicat el mitjà de comunicació ‘People’.

 

Es tracta de Jamal Jackson, un home de 49 anys, que havia estat vigilat per la policia moments abans que es realitzés el brutal assassinat. «Cridar i ser desagradable amb els clients» hauria estat la denúncia del personal del restaurant hores abans de la tragèdia.

  

Més de 20 minuts observant-lo

Segons es pot veure en diverses càmeres de seguretat de l'espai, els agents de policia van vigilar-lo durant més de 20 minuts. No obstant això, l'home va sortir del camp de visió de les càmeres i la policia va creure que l'home no era perillós.

 

Finalment, però, l'agressor va tornar al local i va cometre l'assassinat. Jamal Jackson va ser detingut minuts després i a hores d'ara ja és a presó amb una fiança de 800.000 euros.Comentaris

envia el comentari