Catalunya Diari

Assalten, agredeixen i roben un home en ple carrer a Lleida

En el moment de la detenció, els dos acusats del robatori han realitzat resistència activa, donant cops i insultant als agents

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
Els agents de la Guàrdia Urbana van detenir els autors del robatori | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que circulava la passada matinada del dimarts dia 2 de març per la Plaça Espanya de Lleida ha estat requerida per un ciutadà el qual els ha manifestat que feia pocs minuts ha vist com dos joves agredien un senyor i li sostreien una maleta.

El testimoni ha facilitat als agents la descripció de les parts, tant dels autors com de la víctima. S'ha localitzat a la víctima a la mateixa Plaça Espanya, el senyor ha manifestat als agents que mentre es trobava caminat dos individus l'havien agredit i, efectivament, li havien sostret una maleta, que li havien regirat les butxaques mentre l'agafaven fortament i li donaven cops al cap i a la cara.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La víctima, de 62 anys, ha estat atesa de les lesions al CAP de Prat de la Riba

La víctima, de 62 anys, ha estat atesa de les lesions al CAP de Prat de la Riba. Al cap de pocs minuts des de les càmeres de videovigilància de la sala comanament els agents han observat dos individus corrent pel carrer Audiència, direcció Rambla de Ferran, la descripció dels quals coincidia amb la facilitada pels testimonis. Una patrulla s'ha dirigit ràpidament al lloc i els ha aturat.

Els dos individus han realitzat resistència activa, donant cops i insultant als agents, en arribar altres patrulles de suport, s'ha procedit a la detenció de M.E.S. de 28 anys, natural d'Algèria i veí de Puigcerdà, i Y.S. de 19 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per un delicte de robatori amb violència.


Comentaris

envia el comentari