Catalunya Diari

Ataquen la seu de Ciutadans per vuitena vegada en un any i mig

Inés Arrimadas ha condemnat els atacs, que ja han estat denunciats als Mossos

Imatge del grup municipal
Imatge del grup municipal | LleidaDiari.cat

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas ha denunciat l'atac amb pedres i pintura que ha patit la passada matinada la seu del partit a Lleida. Segons Arrimadas, «aquest atac amb pedres de grans dimensions, podrien haver fet molt de mal». «Els feixistes violents que volen que Ciutadans desaparegui de Catalunya i deixem de fer la nostra feina, no tindran èxit», ha assegurat Arrimadas. Així mateix, ha lamentat que «fa molts anys que lluitem contra el feixisme, contra la violència i contra la intolerància, i continuarem fent-ho per defensar les nostres idees». El d'aquesta nit ha estat el vuitè atac a la seu de Ciutadans a Lleida en any i mig i el tretzè en els dotze anys que hi ha el partit a la ciutat.

Imatge de les pedres
Imatge de les pedres | LleidaDiari.cat

 

«Aquest tipus d'atacs demostren que hi ha molta intolerància i ganes d'acabar amb la llibertat a la nostra terra», ha manifestat Arrimadas, que ha assegurat «no ens callaran». També, ha condemnat «les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes i totes aquelles accions que van en contra de la llibertat d'expressió, d'opinió i participació en una societat democràtica». Per la seva banda, la presidenta del partit a Lleida, Ángeles Ribes, ha titllat els atacs de «feixistes» i ha anunciat que «continuarem defensant la democràcia, malgrat tot». Finalment, Ribes ha assegurat que es tracta d'una campanya de «persecució i intimidació» cap a Ciutadans i, per això, igual que a la resta d'atacs, han denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra.

Imatge dels danys a la seu de Ciutadans
Imatge dels danys a la seu de Ciutadans | LleidaDiari.cat

 

Cal recordar que fa unes setmanes, Ribes també va denunciar unes pintades al barri de la Bordeta de Lleida en les quals es podia llegir la intenció d'expulsar Ciutadans de Catalunya. En aquest sentit, Ribes va deixar ben clar que seguiran desenvolupant la seva feina a la ciutat tal com fins ara malgrat les pintades i les amenaces rebudes. La seva denúncia la va fer arribar, fins i tot, a diaris espanyols com La Razón.


Comentaris

envia el comentari