Catalunya Diari

El ciclista Mathias Norsgaard, de l'equip Movistar, és atropellat a Girona

El jove, de 22 anys, ha patit una doble fractura de tíbia abans del seu debut amb l'equip espanyol

Mathias Norsgaard
El jove haurà d'operar-se i afronta sis mesos de baixa abans de debutar amb l'equip espanyol | Instagram | @mathias_norsgaard

Mathias Norsgaard, professional del ciclisme, ha relatat a la televisió danesa TV2 que ha estat atropellat a Catalunya. El jove, de 22 anys, ha estat envestit per un cotxe mentre entrenava a Girona, segons ha explicat, patint una doble fractura de tíbia. El vehicle, segons sembla, intentava entrar en un aparcament.

Sis mesos de baixa abans del debut amb Movistar

Norsgaard és un dels fitxatges de l'equip Movistar per la temporada de 2020. Ara, arran de l'accident, haurà d'operar-se i afronta sis mesos de baixa abans del seu debut amb l'equip espanyol.

«No vaig poder fer res. Vaig xocar contra el capó del cotxe i me'n vaig anar contra el fanal de la vorera», ha dit el danès. «Si no hagués estat pel pal, les ferides haurien estat lleus, ja que a la resta del cos no tinc res», afegia. Se'l va traslladar immediatament a l'hospital de Santa Caterina de Salt i encara es dubta si se l'operarà a Catalunya o retornarà a Dinamarca per tractar-se les lesions.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari