Catalunya Diari

S'eleven a 142 els hospitalitzats per covid-19 a la regió sanitària de Lleida

19 persones estan ingressades a l'UCI dels diferents centres hospitalaris

Pla general de la carpa instal·lada davant de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida per acollir persones amb símptomes de la covid-19
Pla general de la carpa instal·lada davant de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida per acollir persones amb símptomes de la Covid-19. | LleidaDiari.cat

La xifra de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida continua en augment i ja hi ha 142 persones hospitalitzades, 8 més respecte divendres. Així mateix, també s'incrementa el volum de persones ingressades a les UCI dels diferents centres hospitalaris que passa de 14 a 19, segons ha comunicat el Departament de Salut. Als centres habilitats per aïllar positius que estan lleu o són asimptomàtics hi ha 87 persones. L'Hospital Arnau de Vilanova té un total de 72 persones amb Covid-19, de les quals 9 a l'UCI i 63 a planta. Des de l'1 de juliol un total de 96 persones han estat donades d'alta en aquest hospital lleidatà.
 
 
 
 
A l'Hospital Santa Maria hi ha 8 persones ingressades amb coronavirus, de les quals 5 a l'UCI i 3 a planta. Dos pacients han rebut l'alta hospitalària en aquest centre des de l'1 de juliol. A l'Hotel Salut Nastasi hi ha 12 persones ingressades i a altres centres de la regió hi ha 50 hospitalitzats, dels quals 5 a l'UCI i 42 a planta.
 
 
Pel que fa a les persones aïllades en centres habilitats per aquest fi, a l'Hotel Rambla hi ha 35 persones (10 Covid-19 positius i 25 contactes), i a la Manreana hi ha 52 persones, totes elles amb Covid-19 positiu.

Comentaris

envia el comentari