Catalunya Diari

Una quarantena de persones ferides després de cedir el terra d'una discoteca a Tenerife

Així ho ha confirmat l'alcalde d'Adeje, ciutat on han tingut lloc els fets

Imatge de la discoteca on han tingut lloc els fets.
Imatge de la discoteca on han tingut lloc els fets. | Cedida

L'alcalde del municipi de Ajede (Tenerife), municipi on aquesta matinada ha tingut lloc l'accident en una discoteca, ha confirmat que el nombre de ferits ha ascendit ja fins a les 40 persones, tal com recull 'El Español'. L'edil puntualitza que la majoria sofreixen lesions de caràcter lleu.

 

Segons ha informat el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat (Cecoes) 112, al voltant de les 02.30 hores d'aquest diumenge, diverses trucades van alertar que el terra d'una discoteca havia cedit en una superfície d'aproximadament quatre metres quadrats.

En aquest sentit, després d'esfondrar-se, les persones que es trobaven en el seu interior van caure cap al soterrani des d'una altura d'un pis aproximadament.

Immediatament, va acudir al lloc el Servei d'Urgències Canari (SUC) amb dues ambulàncies medicalitzades, quatre de suport vital bàsic i un vehicle d'intervenció ràpida amb metge i infermer. A més, també es van mobilitzar tres equips mèdics procedents dels centres de salut d'Adeje i Los Cristianos i del Hospital del Sur.

Una vegada allí, Bombers de Tenerife van procedir al rescat dels ferits i els va situar en una zona segura perquè poguessin rebre assistència sanitària, així com van comprovar que no quedés cap persona atrapada.

Un treball sanitari complicat

Llavors, el personal mèdic va assistir i va traslladar a centres hospitalaris a un total de 22 ferits, entre ells dos amb traumatismes de caràcter greu, sis amb traumatismes de caràcter moderat i altres catorze amb traumatismes de caràcter lleu.

El dispositiu sanitari d'assistència va finalitzar al voltant de les 06.00 hores encara que el SUC ha desplaçat una ambulància de suport vital bàsic mentre durin els treballs d'apuntalament que haurà de realitzar el personal de l'Ajuntament d'Adeje amb la supervisió del Tècnic que ha enviat Bombers de Tenerife al voltant de les 09.00 hores.

Finament, els Cossos i Forces de seguretat es van encarregar de les diligències oportunes i van col·laborar amb els recursos d'emergència.


Comentaris

envia el comentari