Catalunya Diari

Troben un cadàver sota un AVE Madrid-Barcelona quan ha arribat a l'estació de Sants

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional investiguen els fets per identificar la víctima
Imatge d'arxiu de diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra a l'exterior de l'estació de Sants.
Imatge d'arxiu de diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra a l'exterior de l'estació de Sants. | Ruben Novoa

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional estan treballant per identificar el cos que un conductor d'AVE ha trobat sota un comboi aquesta matinada, quan ha arribat a l'estació de Sants, a Barcelona. El tren venia de Madrid i ha passat per Saragossa i també per l'estació del Camp de Tarragona. Des de la companyia es va alertar la policia que es va encarregar de les primeres investigacions i també de l'aixecament del cadàver amb l'autoritat judicial.

 

Un tren Madrid-Barcelona

Ara les dues policies, de manera coordinada, estan investigant què ha pogut passar i d'on ha sortit el cos, tal com ha avançat Cadena Ser. Segons fonts policials, tot apunta a un suïcidi però s'haurà d'esbrinar en quin punt del trajecte el cos va quedar enganxat al tren i també confirmar aquest extrem i descartar que es pugui tractar d'una mort violenta. La Policia Nacional ha assumit també el cas tenint en compte que el trajecte s'ha iniciat a Madrid i ha passat també per Saragossa, territori on en tenen les competències en temes de seguretat ciutadana.

 

Les morts voluntàries, llençant-se a les vies del tren, són habituals però normalment el cos es troba a la zona propera i en vies de trens regionals. En trams d'AVE, on la circulació es fa per fora de trams urbans, és més estrany que hi hagi aquest tipus d'accidents. La policia haurà d'esbrinar ara la identitat de la persona que s'ha trobat morta i també des de quin punt el comboi l'havia arrossegat.

Troben dos cadàvers en un garatge a Girona

Amb tot, cal recordar que fa uns dies els Mossos també van descobrir dos cadàvers en avançat estat de descomposició, a l'interior d'un garatge ocupat del municipi de Riells i Viabrea, a la comarca de la Selva. En concret, els fets van tenir lloc el passat 27 de juny, quan la policia es va desplaçar fins al número 841 del carrer de Gurri del municipi gironí, a la urbanització Bosc de la Batllòria. Les primeres hipòtesis apunten a una mort accidental, ja que els cossos no presentaven cap signe de violència. 

 

Imatge de l'exterior del garatge on van ser localitzats els dos cadàvers
Imatge de l'exterior del garatge on van ser localitzats els dos cadàvers | cedida

 Comentaris

envia el comentari