Catalunya Diari

Desapareix un avi de 84 anys al Vallès Oriental

Antonio Jimenez Velasco va desaparèixer el dilluns 15 d'abril i la família demana ajuda per trobar-lo

Antonio Jimenez Velasco porta desaparegut des del passat dilluns 15 d'abril a la Garriga
Antonio Jimenez Velasco porta desaparegut des del passat dilluns 15 d'abril a la Garriga | Twitter | @PLlagarriga

La Policia Local de la Garriga, al Vallès Oriental, a emès un avís per demanar ajuda per trobar a l'Antonio Jimenez Velasco, un home de 84 anys que porta desaparegut des d'ahir, dilluns 15 d'abril. En el compte de Twitter de la policia informen que l'home duia posat un anorac blau, pantalons llargs marrons i sabatilles de roba. Fins al moment, no hi ha més informació i s'espera que si algú el reconeix, pugui trucar al 112 informant dels fets.

Un conductor falsifica la matrícula del cotxe per evitar multes al Vallès

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el 5 d'abril un home de 56 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Llagosta per alteració en document públic per modificar la matrícula del darrere del seu cotxe per eludir controls de velocitat i policials i evitar així possibles multes. L'infractor havia canviat la lletra V de la matrícula per una M utilitzant tires negres adhesives.

La investigació es va posar en marxa perquè el propietari d'un vehicle de Palma de Mallorca va fer un escrit d'al·legacions en el qual explicava que havia rebut una denúncia de velocitat per una infracció que no havia comès, ja que el cotxe captat era un Nissan i ell tenia un Toyota. El denunciat s'exposa a una pena de presó de sis mesos a tres anys.

Matricula modificada per evitar multes
L'home ha estat denunciat per alterar documents públics i modificar la matrícula del vehicle| Cedida

 

La investigació es va iniciar arran d'una comunicació del Servei Català de Transit que informava el Grup de Recerca i Documentació que havia rebut un escrit d'al·legacions del titular d'un vehicle amb plaques de matrícula de Palma de Mallorca. L'escrit deia que havia rebut una notificació de denúncia de velocitat, però que el model de vehicle no corresponia amb el seu que era un Toyota Yaris, mentre el cotxe captat pel cinemòmetre era un Nissan.

Els investigadors van confirmar que el vehicle enregistrat era un Nissan del model Qashqai i que les plaques que portava acoblades corresponien a una altra numeració.


Comentaris

envia el comentari