Catalunya Diari

Un avís sobre una parella que vigila infants, preocupa a les famílies de Lleida

Diversos missatges d'alerta corren pels grups de telèfon mòbil des de fa dies

Les famílies amb infants en edat escolar de Lleida estan vivint uns dies de preocupació després que corri la informació que una parella vigila als menors a les sortides de les escoles amb la intenció d'emportar-se'ls.

Els grups de telèfon mòbil van plens de missatges d'alerta perquè els pares i mares estiguin atents, vigilin els infants i donin l'avís si veuen algun indici de persona que vigila o persegueix als més petits de casa. En aquest sentit, i malgrat els missatges de preocupació assegurant fins i tot la confirmació de fonts policials, des de la Guàrdia Urbana de Lleida han desmentit públicament aquestes informacions. Concretament, aquest dimecres la policia local de Lleida va publicar un tuit assegurant que aquestes informacions no eren certes i, per tant, apel·lant a la calma entre els lleidatans.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els Mossos també ho desmenteixen

D'igual forma, LleidaDiari.cat s'ha posat en contacte amb els Mossos d'Esquadra, els quals, també han desmentit l'existència de persones que vulguin emportar-se els nens a Lleida. Així doncs, cal recordar que és essencial contrastar aquesta mena d'informacions amb fonts policials, ja que, de no ser així, es genera una preocupació i alerta que fa patir a les famílies.


Comentaris

envia el comentari