Catalunya Diari

Una baralla a Lleida acaba amb un jove inconscient i amb un tall a la cella

Al lloc hi havia un jove que diversos testimonis van dir que era l’autor de l’agressió

La matinada de la nit de Nadal una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Palauet de Lleida en rebre un avís d’una baralla. Un cop al lloc, els agents van observar un home estirat al terra inconscient i amb un tall en una cella i van donar avís a una ambulància que el va atendre al lloc i el va traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova.

 

Al lloc hi havia un jove que diversos testimonis van dir que era l’autor de l’agressió. Els agents van identificar aquest jove com a M.C., de 21 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i davant els fets el va detenir com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

 

D'altra banda, el dia 25 a les 5.45 hores, una patrulla va comprovar que un bar situat a l’avinguda de l’Alcalde Porqueres es trobava obert al públic amb clients a l’interior fora de l’horari autoritzat. Mentre uns agents realitzaven les comprovacions de documentació del local amb el seu propietari, altres agents van identificar un dels clients del local com a D.L.N., de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i van comprovar que li constaven vigents dos ordres de prohibició de tinença i de portar armes procedents d’uns jutjats de Lleida.

 

Tot seguit, en l’escorcoll li van trobar un tornavís i una navalla d’uns 15 centímetres. Davant aquest fet, els agents van detenir D.L.N. com a presumpte autor d’un delicte de trencament de condemna i van iniciar les diligències corresponents. En l’escorcoll també li van trobar una bosseta amb una substància vegetal que presumptament era marihuana. Els agents van comissar la substància i van fer les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents.

 

Altres actuacions de la Urbana en les darreres hores a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada del dia 26 al passatge Sant Jeroni de Lleida en rebre un avís d’una baralla en un habitatge. Un cop al lloc, els agents van observar a l’interior de l’immoble, al replà de l’escala, un individu molt alterat que cridava els veïns, al qual van identificar com a J.C.I.L., de 34 anys i nascut a Colòmbia. Tot seguit, van comprovar que una dona amb el seu nadó i una filla de setze anys es trobaven al pis d’un veí, i semblava que la dona i la seva filla presentaven algunes lesions.

 

La dona va denunciar als agents que arran d’una discussió el seu home l’havia començat a agredir i la seva filla, en veure l’agressió mentre la mare portava el nadó als braços, havia intervingut per evitar-lo, però ell l’havia agredit també a ella. Tot i això, havien pogut sortir del pis i els veïns les havien ajudat intentant evitar que continués l’agressió.

 

Davant aquests fets, els agents van informar J.C.I.L. que l’havien de detenir però es va negar i va agredir els dos agents que el van haver de reduir per la força mentre oposava molta resistència. Tot seguit, els agents van detenir J.C.I.L. com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, un delicte de violència en l’àmbit de la llar i un delicte d’atemptat contra els agents.Comentaris

envia el comentari