Diagnostiquen un simple refredat a un nadó i gairebé mor de sèpsia

La sèpsia és una infecció sanguínia que pot provocar una fallada multiorgànica i la mort
Diagnostican a un bebé con un simple resfriado y casi muere de sepsis
Diagnostiquen un simple refredat a un nadó i gairebé mor de sèpsia | Evening Gazette

Un bebè de dos mesos ha estat a punt de morir a Anglaterra després que el seu metge li diagnostiqués un «simple» refredat quan en realitat patia una sèpsia, una infecció de la sang que pot provocar fallades multiorgàniques i fins i tot la mort.

  

  

Clare Eeles, la mare del petit Finley, va portar al seu fill al pediatre després d'un episodi de mucositat i febre. El seu pediatre va diagnosticar que el petit sofria un simple refredat i li va receptar paracetamol, però l'estat del nen, lluny de millorar, va empitjorar amb el pas de les hores.

  

  

Segons va explicar la seva mare al diari britànic 'Daily Mail', durant la nit, el nen només plorava i cridava. Al matí, la situació va seguir igual i cridava constantment, no volia prendre's el biberó i, a més, li havien sortit taques a les mans, braços i cames.

 

Antibiòtics i coma induït per salvar la seva vida

La seva mare va trucar de nou a Urgències i van haver de traslladar el petit Finley a l'Hospital de North Tees, a Stockton. Al principi li van dir que no sabien què podia tenir el seu fill, però després de diverses proves, els metges van tractar el nen amb antibiòtics.

  

  

van haver d'induir-li un coma.

 

Els pares de Finley volen conscienciar sobre la malaltia

Els metges van informar els pares de Finley que patia una sèpsia greu, i que de no haver portat el nen el dia que el van portar probablement hauria mort. Per sort, amb el pas de les hores i després del tractament mèdic, Finley va començar a millorar, li van donar l'alta i ha continuat amb la seva recuperació a casa.

  

  

els seus pares volen aprofitar la repercussió per conscienciar als pares sobre els símptomes de la sèpsia


Comentaris

envia el comentari