Catalunya Diari

Bernat Solé, confinat a l'espera del resultat d'una prova PCR

El conseller ha informat de la situació a través del seu compte de Twitter

Bernat Solé, conseller d'Afers Exteriors de la Generalitat
El lleidatà Bernat Solé està confinat a l'espera del resultat d'una PCR.   | Catalunya Diari

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, està confinat a l'espera de rebre el resultat d'una prova PCR. «Per responsabilitat, resto confinat a l’espera del resultat d’una prova PCR», ha informat ell mateix en un missatge al seu compte de Twitter.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
El titular d'Exteriors s'ha compromès a seguir treballant «en la situació complexa que viu el país» en l'inici de la segona onada de la pandèmia.
 
 

Brot de Covid-19 en un hospital lleidatà

El Sant Hospital de la Seu d'Urgell ha detectat aquests dies un brot de Covid-19, on una vintena de persones de l'equipament sanitari alturgellenc, entre pacients i empleats, estan afectats de coronavirus. L'entitat ha decidit anul·lar les cirurgies programades i les consultes externes durant els pròxims deu dies, després d'haver-se detectat el brot.
 
 
En total, hi ha vint persones afectades, de les quals deu són pacients -sis d'ells estan ingressats a l'equipament sanitari i quatre més han rebut l'alta i es troben al seu domicili-. A més, també han donat positiu nou professionals de diferents àmbits i una estudiant en pràctiques i, de tots ells, només cinc presenten símptomes lleus segons han indicat des de la Fundació en un comunicat. Pel que fa a l'aturada de l'activitat programada, aquesta no afectarà als tractaments quimioteràpics, d'obstetrícia i urgències.
 
 
Des de l'hospital alturgellenc han explicat que s'han practicat proves PCR al personal hospitalari i als pacients ingressats, a més d'aquells que van estar-ho la setmana passada. A banda d'anul·lar l'activitat programada, també queden prohibides les visites als malalts afectats o aïllats i s'ha augmentat la sectorització dels pacients dins el centre. Així, els afectats de Covid-19 o que es troben en aïllament estan a la primera planta, mentre que a la segona hi ha la resta d'ingressats, l'àrea maternoinfantil i l'hospital de dia. Finalment, els pacients de la unitat sociosanitària s'han traslladat al tercer pis.
 
 
Cal recordar que a la regió sanitària de Lleida, hi ha acumulats 13.901 casos confirmats per PCR o antígens, 232 més que el dia anterior

Comentaris

envia el comentari