Catalunya Diari

Sancionen la discoteca de Lleida que va celebrar una festa en ple estat d'alarma

La direcció del local haurà de pagar un total de 10.400 euros
Una festa plena de gent ballant
Sancionen una discoteca de Lleida per celebrar una festa en ple estat d'alarma | Unsplash | Sarthak Navjivan

La discoteca de Lleida Biloba ha estat multada amb una important sanció econòmica a conseqüència d'una festa privada que va tenir lloc aquest dissabte, en ple estat d'alarma. Tal com recull 'NacióDigital', a la discoteca en qüestió es van reunir un total de 26 persones per dur a terme la celebració, motiu pel qual la direcció del local haurà d'abonar una quantitat de 10.400 euros en concepte de multa.

Biloba assegura que la festa era legal

Els fets han generat una gran polèmica, fins al punt que els responsables de la discoteca han emès un comunicat on declaren que la trobada era legal perquè compten amb els respectius permisos de servei de bar i de terrassa i l'aforament de la discoteca és de 600 persones

No obstant això, i segons recull el mitjà citat anteriorment, quan la Guàrdia Urbana es va personar a la Biloba el passat dissabte a la nit, els organitzadors de la festa van assegurar que era una celebració privada i, fins i tot, en un primer moment van negar l'entrada al cos policial.

Una multa de 10.400 euros

Però és que, a més, els mateixos assistents a la festa es van delatar. I és que diversos dels participants van compartir imatges i vídeos a xarxes socials on quedava patent que no s'estaven respectant les normes ni mesures de protecció. Imatges que, posteriorment, van ser eliminades de la xarxa.

Així les coses, i malgrat que Pau Simarro, advocat de Biloba, ha explicat que la festa complia amb les mesures de seguretat corresponents, el cert és que els assistents no portaven mascaretes ni respectaven la distància de dos metres entre ells. 

Per aquest motiu, la discoteca haurà de pagar 10.400 euros de multa, que és la xifra establerta pel Ministeri d'Interior en relació amb l'organització d'aquesta classe d'esdeveniments mentre dura l'estat d'alarma. Comentaris

envia el comentari