Catalunya Diari

El cos de Blanca Fernández Ochoa presenta un fort cop al cap

Els símptomes de descomposició del cos indiquen que faria més d'una setmana que està morta

Blanca Fernández Ochoa
El cos de Blanca Fernández Ochoa presenta un fort cop al cap   | EFE

Aquest migdia es coneixia la trista notícia que la Guàrdia Civil havia trobat el cos sense vida de l'atleta Blanca Ferández Ochoa a la zona de La Peñota de la serra madrilenya. Segons els primers indicis, els investigadors han assenyalat que Blanca feia més d'una setmana que estava morta, ja que el cadàver presenta clars símptomes de descomposició. A més, segons fonts pròximes a la investigació, presentava un fort cop al cap, tot indicant que podria haver patit una caiguda. No obstant això, serà l'autòpsia la que determini el moment i les causes de la mort.

La trobada s'ha produït aquest dimecres gràcies a la pista que un veí havia donat als agents. Aquest s'havia creuat amb ella poc abans de la seva desaparició. Segons han explicat fons de la investigació, Blanca hauria explicat a l'home que anava al Pic de La Peñota i, abans d'allunyar-se, va fer un petó a l'estàtua del seu germà Paquito i es va senyar. L'exesquiadora espanyola ha mort als 56 anys, la mateixa edat que tenia el seu germà Paquito amb qui mantenia una relació molt especial. Blanca va quedar molt afectada per la serva mort. 

Un guàrdia civil i la seva gossa han localitzat el cos

Un agent de la Guàrdia Civil fora de servei ha trobat, juntament amb la seva gossa Xena, el cos de Blanca a la zona del Pic de La Peñota, ubicada al límit entre Segòvia i Madrid. Xena, té tres anys, i és un pastor alemany que pertany a la Unitat Cinològica Central de la Guàrdia Civil. El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Collado Villalba aixecarà, durant les pròximes hores, el cos. Finalment, aquest serà traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid on se li practicarà l'autòpsia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari