Catalunya Diari

Bloquejos i talls de carreteres a Lleida per la vaga del 18-O

A Lleida ciutat, s'han organitzat dos manifestacions: una a les 12.00 i una a les 18.00 hores

Piquet informatiu al Centre Integral de Mercaderies de Lleida.
Piquet informatiu al Centre Integral de Mercaderies de Lleida. | @EndavantPonent

  • Actualització de l'estat de les carreteres a les 14.00 hores

Lleida viurà aquest divendres durant tot el dia una nova jornada de vaga. Les primeres accions s'han registrat passades les sis del matí, quan els piquets informatius bloquejaven l'accés a la Central Integrada de Mercaderies de Lleida (CIM), al final del polígon dels Frares; per continuar bloquejant la Ll-11 direcció Lleida.

Autobusos de Lleida també ha avisat a través del seu compte de Twitter que els seves línies es poden veure afectades per la vaga. Segons informe l'empresa, hi ha restriccions a les línies L1, L8, L20. La línia L11 està sense servei

 

Talls de carreteres

Al voltant de les set del matí s'estan multiplicant els talls de carreteres. Un dels més importants es registra a l'AP-2, a l'altura de Tarrés. Paral·lelament, els manifestants també han tallat:

· L-500 a la Vall de Boí

  

· N-145 a la Seu d'Urgell

  

· N-230 a Alfarràs

  

· N-230 al Pont de Suert

· N-240 a Torregrossa

18O, vaga general!
18O, vaga general! | @CDRsLleida

 

Així es viurà a Lleida la vaga del 18O

La vaga prevista per aquest divendres a tota Catalunya tindrà diferents conseqüències. A Lleida ciutat, els piquets informatius arrencaran ja a les 05.30 hores del matí al Cementiri, per desplaçar-se al voltant de les 10.30 hores fins a Indíbil i Mandoni.

Pel que fa a les manifestacions previstes per la jornada del 18O, a les 12.00 hores es durà a terme una concentració estudiantil, que sortirà de la Plaça de Víctor Siurana; i a les 18.00 hores, se celebrarà una manifestació unitària, que arrencarà a les 18.00 hores de la Plaça de Ricard Vinyes.


Comentaris

envia el comentari