Catalunya Diari

Els Bombers treballen en dos incendis a Lleida durant la nit de Nadal

Les flames s'han registrat a les 18.15 hores i a les 07.42 hores d'aquest divendres

Imatge d'arxiu d'una dotació dels Bombers de la Generalitat
Els Bombers de la Generalitat, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital

Els Bombers de la Generalitat han treballat durant la nit i matinada de Nadal en diversos serveis. Entre els més destacats hi ha dos incendis, un en pis de Lleida i un altre en una casa unifamiliar de Bellcaire d'Urgell. El primer foc va registrar-se a les 18.15 hores, en un pis abandonat a la cruïlla del carrer Cavallers amb el carrer Major de la ciutat de Lleida. Immediatament es van mobilitzar set dotacions dels Bombers. Quan van arribar al lloc dels fets, el foc afectava un habitatge de la quarta planta del bloc, que es va estendre a les dues plantes superiors, que van quedar parcialment afectades. Un cop apagat l’incendi, es va fer la revisió estructural tant del pis afectat com dels que hi ha al damunt, ja que les bigues de tot l’edifici són de fusta.

Els Bombers van detectar esquerdes al sostre del quart pis, que va quedar totalment precintat. Afortunadament, cap persones va resultar ferida en l'incendi registrat en un pis abandonat a la cruïlla del carrer Cavallers amb el carrer Major de la capital del Segrià. Durant l’actuació dels Bombers, la Guàrdia Urbana de Lleida va establir un perímetre de seguretat al voltant de l’edifici afectat per l’incendi, raó per la qual va haver d’evacuar més d’un centenar de persones dels comerços i de la zona més propera. Els Bombers van donar per acabar el servei al voltant de les 23.30 hores d'aquest dijous, dia 24 de desembre.

Paral·lelament, al voltnat de les 07.42 hores d'aquest divendres, dia 25 de desembre, els Bombers de la Generalitat han activat quatre dotacions del cos després de rebre l'avís d'un incendi al camí de Dalt, a la localitat de Bellcaire d'Urgell, a la comarca de la Noguera. El foc afectava la zona del garatge d’una casa unifamiliar. Han cremats palets, però no ha afectat cap dels vehicles que hi havia a l’interior. El foc i el fum han quedat confinats i no s'han propagat a la resta de l’immoble. Cap persona ferida. Al voltant de les 08.42 hores, els Bombers ja donaven per controlat l’incendi i han procedit a ventilar.


Comentaris

envia el comentari