Catalunya Diari

Localitzen Jesús, el nen de 14 anys desaparegut a Sabadell l'1 de gener

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que el menor ha estat trobat la passada matinada a la ciutat de Barcelona

Els Mossos han confirmat que el nen de 14 anys desaparegut a sabadell ha estat localitzat a Barcelona
Els Mossos han confirmat que el nen de 14 anys desaparegut a Sabadell ha estat localitzat a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra han confirmat aquest dimarts, 8 de gener, que Jesús, un nen de 14 anys que va desaparèixer el passat 1 de gener a Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental, ha estat localitzat sa i estalvi a la ciutat de Barcelona la passada matinada. La policia ha aprofitat el missatge per donar les gràcies a tots aquells que han col·laborat en les tasques de cerca. Tot i això, no han transcendit detalls sobre els motius de la seva desaparició, ni tampoc sobre el punt exacte en el qual ha estat trobat.

El menor va desaparèixer el passat 1 de gener a Sabadell

Recordem que la policia va compartir ahir, dilluns 7 de gener, una fotografia del menor, explicant que es deia Jesús, que tenia 14 anys, i que se li va perdre el rastre el passat dimarts 1 de gener a la ciutat de Sabadell. En el moment de la seva desaparició, el jove portava una jaqueta llarga i amb caputxa de color grana, i també uns pantalons de xandall negres, i una dessuadora marró. El missatge va ser compartit immediatament per centenars de persones, i finalment ha estat possible localitzar-lo. 

Els familiars de Jevin Moreno Redondo també van denunciar la seva desaparició
Els familiars de Jevin Moreno Redondo també van denunciar la seva desaparició | Mossos d'Esquadra

 

Localitzen un jove de 26 anys desaparegut al Garraf

Recordem que el passat 3 de gener també va ser localitat Kevin Moreno Redondo, un jove de 26 anys que també va desaparèixer el dia 1 de gener, però en aquell cas al municipi de Sant Pere de Ribes, a la comarca del Garraf. Va ser la mateixa família de Redondo qui va alertar de la seva desaparició, i va demanar col·laboració a través de les xarxes socials, per tal de trobar-lo. 

Més notícies relacionades: Localitzen sa i estalvi un home que havia desaparegut a Sitges

Els familiars es mostraven especialment preocupats sobre el jove, ja que té un trastorn bipolar pel qual no rep medicació. L'últim que es va saber sobre ell abans de la desaparició és que portava un anorac amb una butxaca davantera de camuflatge, i que havia sortit de casa seva sense donar explicacions. Finalment, segons han explicat fonts pròximes a la família, Kevin es va posar en contacte amb la seva mare per telèfon, i li va dir que es trobava bé i que deixessin de buscar-lo. 


Comentaris

envia el comentari